Sidor

torsdag 10 juni 2010

Gröna Lund!

Gröna Lund

5 kommentarer:

hanna sa...

Varför kommenterar du inte den här artiklen ???

http://gd.se/nyheter/jobbpengar/1.2091780-gavleborg-i-topp

Lars Beckman sa...

Jag har precis lagt upp den på bloggen. Det är jag som skickat det pressmeddelandet till media idag.Tack vare rut och rotavdraget så har 2900 personer startat företag i länet det senaste året + att Nyföretagarcentrum öppnat ett antal nya kontor i länet det senaste året. Nu till det otäcka. Det finns tre partier som vill ta bort rut och rotavdraget och vad händer då med de som startat företag för att kunderna har råd att köpa tjänsterna?

hanna sa...

Du glömmer en mycket viktig sak för de som startar eget småföretag.

Deras trygghet är extremt utsatt - de har längre karens vis sjukdom. De avstår ofta från att teckna egna försäkringar (olycksfall, sjukdom, arbetsskada, arbetslöshet, pension osv).
De har också mycket, mycket svärare att utnyttja våra gemensamma försäkringar som föräldraförsäkring.
De får ofta väldigt låga löner (till att börja med innan företaget kommer igång på riktigt) och får därmed minskat SGI hos Försäkringskassan och förlorar i a-kassan om de tvingas lägga ner företaget - för vi måste inse att alla nya företag går inte så bra.

Vad vill Moderaterna göra åt detta ?????

REMY.CREDIT sa...

höver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Skicka oss ett e -postmeddelande remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig REMY.INC

Anonym sa...

Finansiering eller kredit brådskande och pålitlig

Hej
Inom området ekonomi investeringar och lån mellan individer specialiserade erbjuder jag mina tjänster till alla människor av god karaktär och framför allt för att kunna uppfylla sina åtaganden. Jag klättrar i följande områden:

Personligt, Konsolidering, Omorganisation, Kommersiellt, Student, Bilar, Övrigt/Övrigt, Företag, Jordbruk, IT, Immaterialrättstjänster för företag, Industrimän, Konstnärer, Mode, Medicin, media, bolån, fastigheter.

För annan ytterligare information, tveka inte att kontakta mig.
E-post: igroupe362@gmail.com
Tack