Sidor

torsdag 10 juni 2010

Gröna Lund!

Gröna Lund

4 kommentarer:

hanna sa...

Varför kommenterar du inte den här artiklen ???

http://gd.se/nyheter/jobbpengar/1.2091780-gavleborg-i-topp

Lars Beckman sa...

Jag har precis lagt upp den på bloggen. Det är jag som skickat det pressmeddelandet till media idag.Tack vare rut och rotavdraget så har 2900 personer startat företag i länet det senaste året + att Nyföretagarcentrum öppnat ett antal nya kontor i länet det senaste året. Nu till det otäcka. Det finns tre partier som vill ta bort rut och rotavdraget och vad händer då med de som startat företag för att kunderna har råd att köpa tjänsterna?

hanna sa...

Du glömmer en mycket viktig sak för de som startar eget småföretag.

Deras trygghet är extremt utsatt - de har längre karens vis sjukdom. De avstår ofta från att teckna egna försäkringar (olycksfall, sjukdom, arbetsskada, arbetslöshet, pension osv).
De har också mycket, mycket svärare att utnyttja våra gemensamma försäkringar som föräldraförsäkring.
De får ofta väldigt låga löner (till att börja med innan företaget kommer igång på riktigt) och får därmed minskat SGI hos Försäkringskassan och förlorar i a-kassan om de tvingas lägga ner företaget - för vi måste inse att alla nya företag går inte så bra.

Vad vill Moderaterna göra åt detta ?????

GeorginA sa...

Omedelbara onlinelån. 100% online. Inga samtal, inget pappersarbete. Ansök nu! (Atlasloanfirm@outlook.com / Whatsapp +1 443 345 9339)