Sidor

fredag 6 januari 2012

31 år sedan sist - till och med idrotten lyckas bättre sedan vi fick alliansregeringen

Härligt med guld i JVM hockey! Som jag skrev igår så låg det i luften med ett guld och särskilt roligt att matchen avgjordes av Mika Zibanejad. Som jag skrev här på bloggen tidigare så måste det vara svårt för rasister i sd att se på JVM i hockey eftersom svenskar blandar sig med utlänningar..och medan vi andra känner glädje och stolthet över vårt svenska landslag kan sd rasisterna gå och skämmas för inte kan väl Jimmie Åkesson och hans trupp känna glädje över ett svenskt landslag där matchvinnaren heter Zibanejad istället för Svensson? Av samma anledning sägs det att sd riksdagsgrupp är förbjuden att se på landslaget i fotboll nät Zlatan spelar... Frågan är vilken sport som passar rasisterna? Vi andra kan alltså känna stolthet och glädje över att vara svensk idag och glädjas åt att JVM guldet nu kommer hem till Sverige efter 31 år..Visst har vi även fått större framgångar i idrott sedan 2006?! - Posted using BlogPress from my iPhone

176 kommentarer:

Skånedemokarten sa...

Anekdotisk bevisföring kallas det du nu försöker dig på. Mika Zibanejad avgjorde finalen, innebär det då att Sverige bör ha en totalt fri invandring? Det vore väl ytterst anmärkningsvärt om inte en svensk elitidrottsman med invandrarbakgrund avgör en match då och då med tanke på att de representerar 15 procent av svenska folket.

Var är Sd:s partistyrelse förbjuden att se på landslaget i fotboll. Är det Zlatan som förbjuder Sd:s partistyrelse att beträda Råsunda?

Du återkommer ständigt med den minimalt intelligenta epitetet rasist på alla som röstar på Sd. Anser du att Merkel, Sarkozy och Cameron är rasister då de liksom Åkesson har dömt ut mångkulturalismen som ett misslyckande plus att de vill begränsa invandringen?

Anonym sa...

Herregud Mats,

Sitter du verkligen i riksdagen? Vad har du jobbat som innan? Lagerarbetare? Din enkelspåriga språkliga framtoning och total avsaknad av intellektuell differentiering av de spörsmål som här diskuteras skvallrar om en önskan att dela in folk i "vi och dom".

Givetvis är långt ifrån alla som röstar på SD rasister.

Man är inte rasist för att man vill ha en rimlig invandring och som dessutom harmoniserar med övriga länders invandring.

Man är inte rasist för att man konstaterar att utrikesfödda är väldigt överrepresenterade vad gäller socialbidrag i förhållande till svenskar.

Man är inte rasist för att man konstaterar att invandrare är överrepresenterade vad gäller brott.

Man är inte rasist för att man konstaterar att Malmö har problem med gängkriminalitet, utpressning och liknande.

osv.

Man kan nästan tro att du är en enkel sosse när man läser ditt senaste inlägg om simpla hänvisningar till hudfärg och nationalitet. Givetvis ligger inte eventuella överrepresentationer i vare sig hudfärg eller etnicitet.

Förfina gärna debatten så att du blir en utmaning att diskutera med dig, som det är nu kan detta jämföras med att stjäla godis från småbarn med dina sanslöst onyanserade jämförelser där du svänger dig med begrepp som Svensson, hudfärg och annat som vilken medelmåttig debattör och varför inte kommunalarbetare som helst ser igenom.

Sluta upp med "vi och dom"-tänket, att kalla Sverigedemokrater för rasister är helt enkelt inte sant, det inser du själv. Men likt Alexander Bard är du endast ute efter att provocera och det är hur genomskinligt som helst. Det inser t.o.m. du själv.

Anonym sa...

Förlåt, Lars heter du givetvis och inte Mats.

Inlägget ovan är menat till bloggens ägare Lars.

Anonym sa...

Själv har jag inget emot en viss invandring och anser inte att svenskar står över andra etniciteter på något sätt. Dock så är det faktiskt skillnad, åtminstone rent genetiskt, på svenskar och andra. Man kan mäta DNA och annat och rent genetiskt komma fram till grad av svenskhet.

Nu är det givetvis inte så att svenskheten sitter i några simpla gener, men det är ett sätt att mäta det.

Att människor från Afrika som har mörk hudfärg och som efter ett visst antal år av medborgarskap i Sverige kallar sig för svenskar har jag heller inga problem med.

Däremot undrar jag om du skulle kalla dig för somalier om du bodde i Somalia i några år och fick somaliskt medborgarskap? Är du en somalier för att du bott i Somalia i tio år och fått somaliskt medborgarskap? Skulle du på besök i olika ställen i världen presentera dig som somalier?

Lite pinsamt att du sitter i riskdagen, fanns det ingen mer intellektuellt utmanande från ditt län?

Picus.V sa...

Oj, "Mys-Fredrik" och Farbror Borg har tydligen privatiserat idrottsrörelsen.

Vem tror du att du lurar Beckman?

Oleg Datsishin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Oleg Datsishin sa...

Det verkar att det inte behövs speciellt hög IQ för att sitta i Riksdagen. Jag själv är invandrare och sverigedemokrat. Visst hejar man på Sverige. Fast det är svårt att förstå din logik varför skulle jag vara mer glad om Max Friberg skulle göra SD(sudden death) målet ist för Mika. Det är ju en lagsport. Verkligen dagisnivå, Lars.
Och större framgångar i idrott sedan 2006? Du sköjar, friidrott är snart helt utan medaljer...

Anonym sa...

Hehehe har du glömt Tumba???? Hade han svenska föräldrar eller???? Eller var mamman egyptier och far tunisier?????

Anonym sa...

Jag hatar inte invandrare.

Jag hatar de som vill fortsätta importera kriminalitet.

Sådana som du får mig att rösta på SD.

Anonym sa...

Jag var moderat en gång i tiden, jag älskade detta parti, men sådana som du fick mig att gå ur moderaterna och numera är jag stolt Sverigedemokrat.

Jag är inte ett dugg rasist, har dessutom judiskt påbrå, men jag vill helt enkelt inte vara med i ett parti där sådana stupida människor som du sitter.

Och du, fila lite på språket, va? Det ser rent ut sagt förj-gt ut och det är ett skämt att sitter i Riksdagen.

Anonym sa...

Ja det kan nog stämma att rasister oavsett om de röstar på Moderaterna, Folkpartiet eller något annat parti kan ha svårt för detta med JVM och kanske också med Zlatan. Jag tror inte att det är extra svårt för rasister med en viss partitillhörighet - det gäller nog alla rasister. Kanske gäller det ännu mer för Nazister? Ser man till antalet rasister så kan man ju tänka sig att de finns i flera olika partier och har gjort så i många många år. Flest till antalet rasister har säkerligen funnits inom Moderaterna och Socialdemokraterna eftersom de är så stora partier. Flest Nazister genom åren har säkerligen funnits inom Socialdemokraterna.

Men när blir man rasist då och således inte kan avnjuta ett hockey VM? Är det när man vill diskutera invandringsnivåerna i Sverige och vad landets gemensamma värdegrund bör vara eller är det när man ogillar en person för att denna tillhör en viss ras rent biologiskt?

Golgor sa...

Oerhört barnsligt utspel, jag hade faktiskt högre tankar om en person som satt i riksdagen. Ibland får man känslan att det inte ens krävs grundskoleutbildning för att kunna representera svenska folket.
Jag tackar dig i alla fall. Det är såna som dig som ger SD fler sympatisörer. Fortsätt med korkade fördomar om rasister och liknande så gör du Sverige en tjänst!

Mohammed sa...

Lars Beckman, du är så jävla korkad att klockorna stannar!!

Malake sa...

Hej

Jag är etiopier och har bott i Sverige i snart 15 år. Det gör mig upprörd att riksdagen i Sverige har sådana personer som Lars, jag har många vänner i SD och det är vanliga trivsamma människor som vill ha en färändring i samhället. Beviset har vi sett senaste tiden i samhället, jag själv är trött på kriminaliteten och den rasism som finns mot svenskar och svensk kultur ute i förorter i städerna. Man måste berätta saker ur ett verklighetsperspektiv och behandla det efter den situationen. Moderaterna borde flytta ut till dessa områderna eller så kan migrationsverket lägga förläggningar i Täby, Danderyd eller varför inte Lidingö? Den dagen ni klagar så får vi se... Jag är tillsammans med min familj tidigare kristdemokrater men går nu stolta in och arbetar med sverige demokraterna som ger en ärligare bild av verkligheten eftersom dem upplever den ute i orter med problem. Moderaterna knyter slipsar och sänker moms och skatter för sina egna behov endast!

Hälsningar
Malake/ängel på vårt språk

Jon Gulldén sa...

Herregud vilken låg intellektuell nivå du lägger dig på. Menar du på fullaste allvar att man som sverigedemokrat inte gläds åt att våra killar vinner VM guld? Jag älskar hockey! och jag är så otroligt stolt över dessa unga duktiga killar, svenskfödda som invandrade.

Att vi har tagit emot människor som sköter sig och som hjälper till att bygga upp det här landet är jag otroligt glad för. Men för den sakens skull måste man väl få lov att diskutera, debattera och kritisera den del av invandringen som inte ger lika goda resultat?

"matchvinnaren heter Zibanejad istället för Svensson?"
Jag skiter fullständigt i efternamnet hos matchvinnaren. Jag gläds lika mycket över vem det än är som vinner ett SVENSKT guld.

Snacka om att göra skillnad på människor och människor. Idiot!

Människor som dig får en verkligen att tappa hoppet fullständigt på den svenska politiken och tyvärr även på det svenska samhället i helhet.

Och försök inte att göra våra idrottsframgångar till något partipolitiskt. Pinsamt!

freddan sa...

Jag visste inte att alla som röstar på sd är rasister! IDIOT

Anonym sa...

Lars Beckman är inte den skarpaste kniven i lådan uppenbarligen.

Andragenerationens invandrare sa...

Hej Lars! För mig är du ännu en i raden av patetiska politiker som verkar besatt av att kalla sverigedemokrater för rasister. Jag är själv invandrare och röstar på sverigedemokraterna och jag är stolt för att jag stod emot hatpropagandan inför valet 2010.
Skillnaden med Sverigedemokrater och alla andra partier är att en gång sverigedemokrat alltid sverigedemokrat. Tänk på att varje gång du kallar Sverigedemokrater för rasister så stämplar du
330 000 Svenskar som rasister.
Dvs du gör så att vi Sverigedemokrater blir övertygade om att vi röstade RÄTT!

Anonym sa...

Detta är ett hån mot alla oss som inte har medel att flytta ifrån det mångkulturella helvete du har tvingat på oss.
Både invandrare och Svenskar!

Anonym sa...

Att bli riksdagsman har tydligen inga som helst krav, och hur kan du förstöra glädjen för våra svenska medaljörer med att säga att alla inte skulle vara svenskar ????

Du är en patetisk människa som inte har någon insikt i någonting och jag hoppas de vettiga Moderaterna tar avstånd från dig då jag vet det fortfarande finns sådana kvar .

// Pierre D

Anonym sa...

Lars... du är ett prima exempel på en politiker som skrämmer mej till livet... som blivande vuxen räds man över världen man är på väg in i då politiker från högern, vänstern, uppern, neren, centern och lite långt bort åt väster(?) ska vara en förebild! Du däremot skämmer ut dig själv och oss som kallar sig moderater genom ett såpass patetiskt och barnsligt inlägg att Arvid Lindman vrider sig i sin grav! Det är på grund av sådana här inlägg och uttalanden som jag sakta men säkert drivs mot att tro att SD kan fanimej ha en poäng! skaffa dej ett RIKTIGT jobb istället då du för närvarande inte verkar kunna hantera makten du besitter....

Anonym sa...

Årets dummaste inlägg av en mmoderat vid namn Lars Beckman.

Tankeförmågan är onekligen klen när han kan spy ur sig såna dumheter. Det skulle teoretiskt kunna vara en provokation för att få folk att reagera. Korkat.

Idiotiska utspel från en dumdryg moderat? Nä tack! Det verkar dessutom som om hans partikamrater inser att det knappast rört sig om något stjärnskott och därför undviker att stödja sådana fjantigheter Lars presterat aaaaaaaaaaaaaasom att "Sd inte gillar småkronorna"

Illwill sa...

Lars Beckman, arbetar du för att bli 7-klöverns ansikte utåt, eller? Vi vet redan att ni är idioter, du behöver inte jobba så hårt för att bevisa det!

Om man ignorerar att du inte klarar av att skriva "när" och att du sprider rena lögner (som att SDs representanter inte skulle få titta på Zlatan, haha) så är det ändå lite skrämmande att du och Waberi sitter och representerar det svenska folket.

Hör ni, "folket", är ni verkligen så satans blåsta att detta stolpskott (sportterm så att Lars Beckman förstår) ska få representera er?

Alltså, jag vill inte förolämpa mentalt handikappade (jag tycker de ska få stöd)...men bör de verkligen få vara med om att stifta våra lagar?

Fredrik Nordin sa...

Att ditt tankesätt ens fungerar på detta vis är skrämmande. Är det någon som generaliserar och har ett "Vi och dom"-tänkande så är det du, Lars.

Jag är Sverigedemokrat och för mig är det oväsentligt om en invandrare eller etnisk svensk gör bra ifrån sig i sportsammanhang, jag gläds lika mycket oavsett. De är alla ambassadörer för Sverige och de är alla att betrakta som svenskar.

Fast bara för den sakens skull så innebär det inte att vi ska ha massinvandring som leder till segregation och kriminalitet. Det innebär inte att man ska ignorera det faktum att mängder av invandrare inte talar svenska, begår brott och inte känner sig som svenskar eller som en del av det svenska samhället. Det är den problematiken som är anledningen som gör att jag röstar på Sverigedemokraterna och att påstå att jag gläds mindre på grund av att en invandrare gör bra ifrån sig i sportsammanhang är direkt smaklöst och oerhört oprofessionellt av någon som är riksdagsledamot.

Sverige vinner sitt första JVM-guld i hockey på 31 år, det är stort och någonting som väldigt många gläds åt. Att personer som du kommer och fördärvar denna glädjen med dina fördomar är en stor skam. Detta bekräftar vilken jävla dagisnivå invandringsdebatten har hamnat på och jag hoppas inte du får beröm för detta av dina kollegor, din pajas.

Börgen sa...

Du är riktigt dålig på vad du gör!! Förtidspension hade gjort dig gott!
Det är du som sätter in folk i olika delar, inte SD!
Kolla vad M har gjort de senaste 100 åren och du kanske fattar lite mer, pajas!

Markus sa...

haha, sitter denne karln i riksdagen?

fyfarao sa...

Lars dig vill man ju enbart loska i ansiktet ditt troll.
/hälsningar en riktig anti-rasist

Anonym sa...

Lars Beckman, du är fan inte klok, brukade rösta på ert parti, men aldrig mer efter att ha insett att sådana som du och Fredrik Reinfelt har fått totalt hjärnsläpp. SD 2014!

Hata7klövern sa...

Det är äckel såsom den här defekten som lurar pöbeln att verkligen tro att SD är rasister.

SD är det parti som på lång sikt minskar rasismen i samhället.

Genom att säga sanningen.

Till skillnad från Lars och hans landsförrädare till statsminister. Som vänt hjässan mot Mecka och andra änden mot svenska folket.

Jag hoppas de får sitt straff. Ju förr desto bättre. Det dröjer nog inte länge förrän en anhörig blir gruppvåldtagen eller ihjälstucken.

Vad ska de skylla på då?

'Segregationen'?

'Samhället'?

Sig själva?

Individens värde minskar linjärt med befolkningsökningen.

Så även ditt, Lars.

Marko Pantani sa...

Om du levt på 40-talet så hade du säkerligen varit en första klassens nazist. konstigt att sådana som du kan sitta i riksdagen...

mvh

Tommy sa...

Grattis Sverige till JVM Guld, och grattis Mika för avgörandet!
Lars Beckman är sannerligen en idiot, och så skrämmande att en sådan intelligensbefriad idiot sitter i Sveriges Riksdag.

Moderaterna skulle vara smarta och göra av med Beckman, han drar ner dem i kloaken, om inte de gör det kan vi allt hoppas på väljarna att de spolar ner idioten nästa val...

Beckman, go fuck yourself!

Anonym sa...

Det torde vara extremt svårt att bli hockeyspelare för dom som blir inslängda i ghetton i hundratusentals för att leva ett liv i utanförskap och kriminalitet. Hockey är en dyr sport att syssla med som kräver mycket utrustning och en närbelägen hockeyrink. Jag förstår inte riktigt vad du har att slå dig för bröstet för. Er politik producerar inga hockeyspelare utan snarare gängkriminalitet. Att du försöker använda några enstaka idrottsframgångar som alibi för den förstörelse som ni och tidigare S har åsamkat landet är skamligt. Den senaste tidens incidenter runt om i landet i er politiks spår dwarfar en liten hockeyseger.

Anonym sa...

Lars slutledningsförmåga ligger under all kritik och förtjänar inte ens en kommentar. Så urbota barnsligt och förvirrat hatbabbel kan man bara vänta sig från påtända analfabeter.

Bla Lars är orsaken till att Alliansen kallas (M)oskealliansen och Moderaterna kallas (M)oskepartiet. De "nya" moderaterna förstår inte vad de gör eller vad de säger, de saknar slutledningsförmåga.

/Peter A

Anonym sa...

Vi alla här inne vet att om Mika Zibanejad iställett avgjort matchen i fel kasse med ett självmål eller missat avgörande straff, ja då skulle han istället varit Svensk enligt pk-media.

Kolla förövrigt vad som hänger runt Zibanejads hals! Den här bilden måste svida för Pk-Eliten.
http://marieshockeyblogg.blogspot.com/2011/02/zibanejad-jag-tar-inget-for-givet.html

cooleklasse sa...

I din presentationsruta står det att du representerar stolt hela Gävleborgs län. Jag tror inte att de som bor i länet är så stolta över att ha dig där. Pucko!

Anonym sa...

Jag är själv invandrare och undrar vart du vill komma Beckman? Man skulle kunna säga här att det är er politik som bär ansvar för alla skottlossningar den senaste tiden i Malmö då i dessa tider med massarbetslöshet bara gör att motsättningar,segregation,brottslighet,utanförskap växer när ni hela tiden fyller på. Om ni istället slutade fylla på med fler människor och ser till att dom som bor här får det bättre först så skulle inte ovanstående som motsättningar,segregation,brottslighet,utanförskap fortsätta att växa. Det är ni som är rasister jag vet ! Jäkla lönedumpningspolitik och räkna med lavinartat hög brottslighet med er politik.

Stefan sa...

Jag har läst många dumma och oerhört förvirrade bloggar, men denna tar definitivt plats på prispallen.

Varför ljuga för det första? Att SD:s riksdagsgrupp skulle vara förbjudna att se Junior-VM p.g.a. en spelare med namn Zibanejad tror väl inte ens den mest rabiata SD-hataren på? Följer man deras twitterflöde inser man den rena lögnen i din artikel.

Själv är jag ingen SD-politiker, bara en enkel väljare, men jag älskar sport och har inga problem med vare sig Zibanjad eller Zlatan, har flera vänner med utländsk bakgrund och har definitivt lärt mig göra skillnad på person och politik.

Märkligt och förvånansvärt att en högavlönad riksdagspolitiker inte kan ta debatten i invandringspolitiken utan att använda dessa uttjatade floskler.

Läst förresten att din partiledare sträckte ut handen för ett eventuellt samarbete med Sjöstedt i framtiden. Först Mp och nu V. "De Nya Moderaterna"?

Anonym sa...

Det verkar som om du har glömt repotaget från uppdrag granskning där de avslöjade rena rasister från varje parti när de trodde mikken var avstängd..... Du är förmodligen av samma skrot och korn som de, får du en invandrare för nära ditt boende så kommer nog ditt rätta jag fram. Vissa gör verkligen skäl för beteckningen pösmunk.

Anonym sa...

Nämen vilket smart inlägg i din blogg. Vilket uppenbart försök till att plocka politiska poäng.

Där förlorade Moderaterna min röst i nästa riksdagsval...

Daniel Berg sa...

Jag ska kanske inte skriva så mycket negativt känner jag. Men jag kan konstatera att Moderaternas krav på riksdagsledamöter ibland kan ifrågasättas.

Anonym sa...

Extra roligt det är Mika - Ja för han är invandrare!

Men när invandrare rånar misshandlar våldtar och mördar

När vi vill få ut kostnaderna för extrem massinvandring

Nej då passar det inte att vara INVANDRARE

Du är hycklare och rasist Lars!

Du gör skillnad på invandrare när det passar!

Men när det är NEGATIVT

Då tiger du!

Anonym sa...

Du kan inte vara seriös när du skriver sådana här inlägg. Det ser ju ut som något som är skrivet av ett barn!

Hur sjutton har du hamnat i riksdagen?

Jag röstade på det parti du företräder i förra valet. Det kommer inte hända igen.

//Axel

mittmotto sa...

Tack
Lars Beckman, du har nu bevisat en fundering jag har haft länge nu och det är att för att sitta som M riksastman så bör man ha samma eller lägre IQ än Somalierna har i snitt, alltså en IQ på under 60.

Men ett tips till dig är att lär känna din motståndare så blir det lättare att besegra honom/henne, så du borde nog ta och läsa igenom SD partipolitiska program och det första du kommer att slås av är att SD inte har något emot Invandrare.
Du kommer även att slås av att det inte finns något rasistiskt i deras program utan en mycket human människosyn.

Nu blir väl detta för svårt för dig att förstå, så läs och begrunda. Kan tänka mig att det kommer att höja din IQ ett par enheter och det kan ju inte vara helt fel.

MVH / En före detta Moderat numera medlem i SD
Anmäl

Anonym sa...

...och där fick SD ytterligare 330 tusen röster.

/ Stig Larsson

Anonym sa...

hahaha mina fördomar om Moderater besannas ständigt :-)
Där kan man säga att hissen går inte ända upp....

Oscar Hägglund sa...

Du är ju såpass pinsam att man blir mörkrädd, herr Lars. Att du ens får sitta i Riksdagen är ett skämt, iochförsig så skiljer väl inte dina oinformerade och enbart inflammerande kommentarer från resten av packet som sitter med dig.

Jag tycker att det är otroligt intressant att ni kritiserar SD för att provocera ett "vi och dom"-tänk när ni gör det mer frekvent och säkerligen mer elakartat då SDs ledning oftast motiverar sina uttalanden med fakta och statistik från statliga byråer.

Jag måste då fråga, är det såhär du uppfostrar dina barn, Lars? Isåfall överväger jag tamigfan att ringa Socialstyrelsen, eller åtminstone hoppas att det är Frun i huset som ser till att barnen växer upp på ett sätt där dom kan vända andra kinden och åtminstone acceptera/debattera med oliktänkande för att nå en viss mittpunkt och sen kunna rationellt styra upp en kompromiss.

Nä, du ska skämmas Lars och jag hoppas att du vet om det själv. Annars finns det inget hopp för dig och jag inväntar att du och dina likasinnade kamrater dör ut med era destruktiva och självupptagna åsikter och resonemang.

Hänvisar här till en otroligt passande video - http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto


Sen så skiter jag i Anonymitet - jag står för det jag säger.

Anonym sa...

Du bevisar att man behöver inte ha högre IQ än skonummer för att sitta i riksdagen, därför ser det ut som det gör i Sverige idag. Efter nästa val, 2014, så hoppas jag verkligen att du befinner dig i den sitsen att du är tvungen att stifta närmare bekantskap med Reinfeldts arbetsmarknadsåtgärder. Med den briljans och intelligens du uppvisar lär du få väldigt svårt att hitta ett mer kvalificerat jobb än att tömma kommunala papperskorgar....

Anonym sa...

När elin och inger mördades av invandrare

När 2 barns mamma våldtogs av flyktingar

När invandrare rånar misshandlar våldtar och mördar

Då passar det ALDRIG att gärningsmannen är invandrare va lars+

Ni är dom STÖRSTA rasisteran

För mig är en invandrare ALLTID invandrare

Inte vid "positiva saker"

Lars Torstensson sa...

Dig borde Fredde ta tag i. För partiets skull. Bara för att du är Gratisreklam för SD...

Anonym sa...

Men vad bra Lars! Eftersom du erkänner invandrare när det passar! Då kan vi ju diskutera

Integrationsmisslyckande 1980-2011

http://9misslyckande.wordpress.com/

Fakta massinvandringen 2011

http://22misslyckande.wordpress.com/

Invandrare invandrare invandrare!!

Det har du väl inget emot att diskutera om va Lars?? Nej jag tänkte väl det?

Anonym sa...

Det är nog lättare att vara knapptryckare i riksdagen än privat eftersom tangentbordet då har så pass många fler knappar att välja mellan.
Blir så lätt fel när en ur knapptryckarhögern ska utveckla ett resonemang som inte finns, men som han blivit itutad av den store ledaren.

Anonym sa...

SD har troligtvis fler invandrare i sitt parti än moderaterna

Hur kan invandrare då vara rasister Lars?

Anonym sa...

Det är tragiskt att vi skattebetalare skall försörja en person som dig.Hur mår du egentligen.Ställ dig i VIP kön för en undersökning.PAJAS.

Anonym sa...

Hej Lars,

Jag tycker du och Moderaterna börjar gå för långt nu. Jag röstade på er senaste två valen.

Nästa val får Sverigedemokraterna min röst. Eller KD om de vågar ta upp integrationsproblemen, med risk för bli kallade raister förstås.

Lars Åke i Lund

Anonym sa...

DU är den största rasisten. Du har ju en partikamrat som är islamist ut i fingerspetsarna. En islamist som inte tar kvinnor i hand, anser att kvinnor skall ha särskillda badtider i simhallar, att kvinnor skall bära slöja, att kvinnor inte får träffa män innan 18 års ålder utan förkläde.
En man som lever i det muslimska året 1433!

Anonym sa...

Men nu får du väl ge dig. Hur i hela friden är det möjligt att en riksdagsman kan skriva så här. Jag skäms över att detta land har riksdagsmän som funderar i dessa termer.

Anonym sa...

Nästa val blir det SD.Tack Lars för att du fått mej att vakna upp...

Anonym sa...

Bra argumentation,Lars Beckman!
Jag ska minnas den och själv använda mig av den.
Nästa gång moderaterna klagar på "bidragsberoendet" så ska jag berätta om min granne som går på försörjningsstöd men som förra vintern räddade livet på en människa som höll på att drunkna.
Och av detta drar vi naturligtvis slutsatsen att det är bra med bidragsberoende.

Beppo sa...

Lars.
Jag vet inte om du var nykter där du sitter i din gräddhylla å ylar en massa skit, dra in sjuka billiga politiska poäng, du kanske får magsår om man påminner dig om Peter Forsberg som fixade guldet till tre kronor i OS, eller när Anders Svensson gjorde mål mot Argentina i fotbolls VM, folk från ditt eget parti M som bytt till SD blir dom rasister bara så då eller, det är ju så sjukt att klockorna stannar.

Salted1969 sa...

Jag tycker att det är skrämmande att såna som du kan sitta i riksdagen. Jag har jobbat som rivningsarbetare större delen av mitt liv, men känner mig hyperintellektuell i jämförelse med dig efter att ha läst den här smörjan.

Billy sa...

Mycket trötsamma ord från dig Lars. Du verkar inte alls vara med i matchen. Varför inte börja ifrågasätta varför ditt egna parti har en islamist i de egna leden (Waberi). Vakna!

Anonym sa...

Nedan får ni länkar av effekterna med extrem massinvandring för Katrineholms kommun


Effekter av massinvandring för kommun

http://misslyckande.wordpress.com/2012/01/07/264/

Bekräftat massinvandring är prioriteringar

http://misslyckande.wordpress.com/2012/01/07/263/

Somaliska barn större behov

http://misslyckande.wordpress.com/2012/01/07/261/

Bekräftat flyktingar kostar 850 milj

http://misslyckande.wordpress.com/2012/01/07/260/

Kommuner har inte råd med familjeåterföreningar

http://misslyckande.wordpress.com/2012/01/07/259/

Nu vet vi hur det fungerar i kommuner med extrem massinvandring

Nu ställer vi bara frågan. Var ligger retoriken och varför politiker?

Vad är eran vision om detta? Vad måste genomföras?

Sven Olsen sa...

Det är med beklagan att man läser ett inlägg från en vuxen människa med så lågpannat innehåll.

Det är med glädje att man konstaterar att denna person nu öppet visar "hela länet" vilken pottsork han är.

SD kommer att tacka Lars för många röster i det kommande valet.

Anonym sa...

Ja du Lars din blogg måste var en de mest kontraproduktiva jag sett ur moderatsynpunkt. Det har helt uppenbart fullständigt slagit slint hos moderaterna numer. Jag ångrar så intensivt att jag lagt min röst op pariet 2010 då du, din partiordförande och flera andra spottar oss etniskt svenska i ansiktet utan att skämmas. Jag lovar att i framtiden aktivt arbeta MOT er i ALLA sammanhag och skall uppamana hela mitt kontakt nät att göra likadant. Ni nya moderater är fullständigt rubbade.

Anonym sa...

Hej Lars.

Under 30 år har 7 klövern stått för en "generös" invandring. Under dessa 30 år så har segregationen och rasismen mot framförallt svenskar ökat markant, ingenting har ni gjort och skall fortsätta i samma anda nästa mandarperiod. Om man vet att man gör fel men fortsätter i samma andra så rimligtvis vill man ha det som det är nu. Jag vill inte att Sverige ska bli ett nytt Libanon, Egypen eller Tunisien där religion ska styra politiken. Men det vill 7 klövern och framförallt M då det i er riksdagsgrupp sitter en islamist vid namn Waberi. Undrar vem som är rasist och främlingsfientlig när man vill fortsätta med samma politik som 7 klövern gjort i 30 år av misslyckande? Det enda parti som vill ha en förändring är SD och de får min röst. Jag tror SD får mer än 15% vid nästa val. Många S, M(nya vänsterpartietoch med uttalande som ditt), C väljare kommer inse sina misstag och rösta på SD för de vill ha en förändring. Vi kan ju inte fortsätta med att sticka huvudet i sanden längre.

Anonym sa...

En kille med invandrade föräldrar avgör JVM - alltså är svensk invandringspolitik en succé.

Rånoffer, våldtäktsoffer och alla andra som berikats av mångkulturen har säkert kommit över sin smärta nu och jublar åt att en kille med invandrarbakgrund avgjorde en match. Det uppväger liksom allt annat...

På sätt och vis måste man ändå beundra dig Lars. Du har - trots uppenbara brister när det gäller retorik och tankeförmåga - tagit dig till riksdagen och därmed ordnat livstidsförsörjning på skattebetalarnas bekostnad. Ska vi köra din egen logik som avslutning?

Lars Beckman tog sig till riksdagen - alltså är svensk skola en succé.

Anonym sa...

Du! Det är dags att ställa undan sista julglöggen, med tanke på att munnen din glappar utav promillen.

Anonym sa...

Lars!

Du förundrar verkligen. När du skriver att svenskar blandar sig med "utlänningar" vilka menar du då? Är Zibanejad "utlänning"? Vad du inte inser är att dina ogenomtänkta inlägg om rasism och främlingsfientlighet snarare stjälper debatten än hjälper den. Om Mika Zibanejad läste din blogg, hur tror du han skulle känna sig? Ingen av oss kan veta men antagligen skulle han tycka det kännas onödigt att hans insats i J -VM med därtill lyckad utgång, skall utnyttjas av en politiker i VG-regionen i dennes ivriga kamp att kritisera SD. Det finns därtill en risk att han just genom din tydliga åsikt just understryker att han inte är som de andra "svenskarna". och det skulle han säkert uppleva som trist. Jag tycker det är rätt att kritisera sd och v och m och kd och alla partier, men för nästa valutgångs skull försök vara någorlunda nyanserad!

Vidare skriver du att det "sägs att sd riksdagsgrupp är förbjuden att se på landslaget i fotboll när Zlatan spelar..."
Min fråga blir; är detta sant eller spekulerar du? Vet du de facto att så är fallet? Om inte, tycker du inte att det är något ansvarslöst av en moderat politiker att sprida lögner vilka ytterligare piskar upp den mindre sakliga debatten och på så sätt skapar myter och fördomar.

"visst har vi även fått större framgångar i idrott sedan 2006?" Det är sådan här fullkomligt ogrundade påståenden som starkt bidrar till att man mister förtroendet för politiker. Vad har du för belägg för ett sådant påstående? Tror du på riktigt att alliansen bidragit till J-VM guldet? På vilket sätt har alliansen bidragit ytterligare till svensk idrott? Vilka förändringar har skett sedan 2006? Svensk friidrott är extremt svagt nu, är det undantaget som bekräftar regeln?

Anonym sa...

Om du representerar m så borde dom tappa enormnt med röster nu! Vem vill förknippas med en person,tillika riksdagsman i din "klass"? Oehört låg nivå,man blir ju fundersam,jag menar RIKSDAGSMAN!!?? Mvh ejblind.

Glenne sa...

Satt och väntade på att någon idiot skulle göra politik av det här. Hade du frågat Mika Zibanejad om lov innan du använde honom som ett slagträ i debatten??

Anonym sa...

Jublar DU innerst inne när invandrarna våldtar och skändar, rånar svenska barn i skolan. Tror du i din enfald att invandrare från något Islamskt land känner sig som Svenskar, då är du ganska efterbliven.

Jag är en stolt Sverigedemokrat, stoltare kommer jag och många till mig efter nästa val.
Såna som er är ingen politiker, pajas på en cirkus är mer rätt och fler med er.

Anonym sa...

Storsint av Moderaterna att släppa fram utvecklingstörda på det här viset.

J Löfstedt sa...

Grattis Lars. Ditt osedvanligt korkade inlägg har gjort att du precis har kvalificerat dig som kandidat till utmärkelsen "Årets Åsna". Dessutom har du med hjälp av detta uttalande lyckats bevisa att det räcker att ha IQ som ett popcorn för att hamna i risdagen.

Erik sa...

Hej Lars. Med anledning av din kommentar om Zlatan, så undrar jag om du läst det här:

http://svt.se/2.21865/1.2282047/zlatan_mest_populara_idrottsman

Zlatan är MER populär bland sverigedemokrater än befolkningen i sin helhet. Så jag är rädd att ditt resonemang faller.

Anonym sa...

Det är väl det man har misstänkt att de Nya Moderaterna har engagerat människor utan intellekt och skarpsinne och du Lars Beckman är ett utmärkt exempel på detta. Jag är från Gävle och måste säga att jag skäms att en riksdagsledamot kan uttrycka sig på detta omogna och barnsliga sätt. Att beskylla personer som vill diskutera invandringspolitik för rasister är minst sagt skrämmande och borde få dig i egenskap av riksdagsman att allvarlig ifrågasätta om du inte borde avsäga dig ditt riksdagsuppdrag. Sådana allvarliga påståenden du gör i din blogg är nog för att misskreditera dig och ditt riksdagsuppdrag.

Anonym sa...

Som Moderatpolitiker så skäms jag över dig, Lars Beckman. Du är ett bevis för att vårt parti har en lång väg att vandra innan vi kan bli ett svenskt folkligt parti.
Avgå och lämna dina politiska uppdrag till någon som förstår bättre och som inte tillhör begåvningsreserven.

Anonym sa...

Herregud vilken idiot du är Lars!

Anonym sa...

Det räcker! Det hat gått för långt jag tänker inte rösta på er mer. SD närmare sig min röst för varje dag och du ska veta att jag är inte ensam.

Erik Johansson sa...

Haha! Slog det dig inte en endaste gång under tiden du skrev ovanstående inlägg, hur pass mycket du gör bort dig själv?
Det är verkligen pinsamt vilken låg nivå du sjunker till enbart för att få ett uns av uppmärksamhet.

Anonym sa...

Lars Beckman är ett levande bevis på att representativ demokrati inte fungerar.
För att komma på valbar plats måste man passera så många filter och nålsögon att de som slinker igenom i princip ser likadana ut.
Tyvärr är dessa nämnda filter så utformade att de motar bort dugliga, intelligenta och pragmatiska människor och istället gynnas kappvändare, arbetsskygga och lågbegåvade.
Om någon argumenterar emot mig när jag påstår detta så brukar jag hänvisa till politikerbloggar som Lars Beckmans och då kommer de strax tillbaka och säger "Du hade rätt". / elwee

Anonym sa...

Att ledare som Reinfeldt omger sig med idioter är bara föra att han själv inte ska framstå som en sådan. Så den uppgiften fyller du med råge.

Marina sa...

Jag är så stolt att jag skippade moderaterna och gick över till SD för ni är ju inte riktigt kloka i huvudet i nya moderaterna.Då kan jag inte heller som röstar på SD få lov att heja på Usain Bolt???Sveriges politiker börjar likna intagna från gökboet.Jisses

Anonym sa...

Alla tecken tyder på att moderaterna har den stora fallhöjden att se fram emot.
Intelligensbefriade inlägg av den typ du åstadkommer påskyndar tillnyktringen hos svenska folket som därmed ser till att kraftigt minska inflytandet från de s.k. nya moderaterna. De socialkonservativa är i full gång med saneringsarbetet.

Anonym sa...

Lars Beckman är ännu en pucko till svensk politiker!

mvh en invandrare

Anonym sa...

Inte länge sedan det konstaterades att många riksdagspolitiker har sämre utbildning än de flesta medborgare, flera av dem har inte ens gymnasiekompetens. Uppenbarligen är du Lars en av dem och med så fullständigt korkade kommentarer från dig och dina politikerkamrater så är det inte alls konstigt att landet ser ut som det gör.

Jag har alltid i min enfald trott att företaget Sveriges ledare föregår med gott exempel men era uttalanden om SD och dess sympatisörer är värre än de flesta sk. rasister slänger ur sig.

Nää du min gode Lars politiker nu är det dags att höja ribban några pinnhål och börja arbeta för Sverige och medborgarnas bästa, det är ju faktiskt detta du har din höga lön för. Jag är övertygad att om du bara ställer lite högre krav på dig själv så kan du nog prestera åtminstone lite bättre än så här för så mycket djupare kan du ju inte sjunka.

Anonym sa...

Än en gång blir jag övertygad om att jag kommer att rösta rätt 2014.
Efter att i två val röstat på Nya Moderaterna, kommer jag ALDRIG mer att lägga min röst på någon i 7-klövern. Dina åsikter Lars om invandrare och SD:are visar bara vilken intelligens nivå du ligger på.
Skrämmande att en sådan som du kan sitta i Riksdagen. Det är ni som triggar upp ett vi och dom tänkande.
Reinfeldt med sin lilla lapp i fickan, du med ditt osmakliga inlägg här. Undrar om Reinfeldt med sin bok som heter "Det sovande folket" insett att han väckt upp "folket" ordentligt med sina åsikter och förda politik.

Mvh Fru Johansson

Anonym sa...

Ni som läser denna blogg måste ha förståelse. Spriten har negativ inverkan på de flesta människor
Bengt

Anonym sa...

Och där skrämde du bort ytligare några Alliansvänner.

Deep sa...

http://sv.wikipedia.org/wiki/Halmdocka

Halmdocka (halmfigur, halmgubbe), engelska "straw man argument", är ett retoriskt begrepp, och kan vara antingen en medveten taktik eller en form av argumentationsfel. En halmdocka används särskilt i ett läge då en motståndares verkliga argument kan vara svåra att bemöta rationellt.

Halmdockan består i att debattören först bygger en nidbild av motståndarens åsikter och argument och sedan argumenterar mot denna nidbild. De förvrängda argumenten framstår på så sätt som absurda och blir lätta att bemöta. De verkliga argumenten låtsas debattören inte ha hört. Motståndaren tvingas då lägga sin energi på att förklara vad den egentligen menar, och hamnar därmed i ett defensivt läge. Halmdockor kan leda till att en debatts fokus fjärmar sig från kärnfrågan.

Mickce S sa...

Jaha du Lasse ! Det är som i ramsan "Lasse Lasse liten trampa' mitt i skiten".
Trodde inte att riksdagsledamöter hade en sådan tafflig nivå på sin retorik. Har tidigare röstat på ditt parti, men efter sådana debattinlägg som du med många andra s.k. förstå-sig-påare lämnat efter sig så vet jag nu vilket parti som lämpar sig bäst att rösta på i valet 2014.

Micke

Anonym sa...

Lars Beckman gör ovan en klockren Halmgubbe. Lite tragiskt att se.

Anonym sa...

Är detta den moderata begåvningsreserven? Snacka om att vara uppvuxen utan kunskaper och sedan glida omkring på en räkmacka försörjd av skattebetalarna. Beckman framstår i mina ögon som en obegåvad nolla..

Anonym sa...

Lille Lars, det var inte mycket medhåll du har fått här i kommentarerna. Det kan jag ju förstå för ditt text var ju verkligen idiotiskt dumt och korkat skrivet. Hade du på fullaste allvar trott att du skulle vinna några politiska poäng med detta då är du ju verkligen korkad.
Då kommer mina sista fundering:
Hur har en så otroligt korkad person kommit in i riksdagen?
Hur kan ett parti ens vilja ha en sådan korkad människa i sitt parti?
Hur många fler korkade personen finns i detta parti?

Jag har tillhört ditt parti under flera röstningar, men efter valet 2010 insåg jag att detta absolut inte är det parti som jag känner som mitt. Jag borde ha insett det före valet men tyvärr gjorde jag inte det.
Det blir flera val och i det valet kommer jag att rösta rätt, det kan du vara säker på och det blir inte M. Det kommer att bli det parti som idag står mig närmast. Ett parti som värnar om Sverige och det finns bara ett sådant parti idag.

För övrigt (bara som en upplysning till dig) så är idrotten partipolitiskt ombunden.

Anonym sa...

Vilket dravel. Är du säker på att du inte är vänsterpartist? Ha en bra dag!

Mvh "Rasist"

Anonym sa...

Man vet inte om man ska skratta eller gråta när man läser Lars obegåvade och hatiska inlägg. Inlägget ligger på samma intellektuella och ogenomtänkta nivå som något en arg tonåring postat på sin "provokation-blogg" för att reta upp sina föräldrar, skillnaden är att Lars sitter i riksdagen och borde ligga på högre nivå än så; men tydligen inte.

Vatanparast sa...

Jag är förr i Iran och är en stolt Sverigedemokrat. Moderater som Lars är läskiga, de sitter på makten och sparkar neråt. Det är Moderater som Lars Beckman som mobbar alla som inte tycker som Reinfeldt, en simpel medlöpare och bedragare.

Karlskronabloggen sa...

Lars Beckman!

Du visar en skrämmande okunnighet om Sverigedemokraterna och deras politik!

Du borde hört Sverigedemokraterna i riksdagen under ett och ett halvt år och lärt dig något, eller du kanske tillhör de som inte lyssnar när det är Sverigedemokratern i talarstolen?

Mattias sa...

Som SD-röstare och djurgårdare känner jag extra stolthet över att det var JUST Mika Zibanejad som avgjorde. Frågan är om du överhuvudtaget är hockeyintresserad, för kunnig är du definitivt inte.

Är du på riktigt? Går inte att med ord beskriva vilken intelligensbefriad snubbe du verkar vara.. Synd om dig.

Anonym sa...

Lars !
Herre min gud, och du sitter i landets HÖGSTE instans
Bloggar du på fyllan ??
Men fortsätt du på den inslagna vägen, du inte bara skjuter dig enkelt i foten, mera troligt att du spränger av dig hela benet.
Min röst kan du aldrig mera få i alla fall.

Micke "Företagare i Gävleborg"

Allan Sethsson sa...

Generell kommentar till dig och dina mångkultursvurmande fränder.
Om vi massinvandrings/islamkritiker och SD har så fel, varsågod delta
i ett empiriskt experiment.
Sätt en Muhammed rondellhund på din gräsmatta!
Är du inte villig att göra detta, så håll käften inget av dina argument är annat än tomma ord!

Anonym sa...

härligt, du är precis vad SD behöver. Mera såna här idiotiska utspel tack.

//SD 2014

Vatanparast sa...

Lars Beckman, du är den verkliga rasisten. Du ser hellre att den som gör mål i ishockey har en annan hudfärg eller kultur än att laget tillsammans presterat fantastiskt. Ingen i hela laget tar själv på sig äran i vinsten, men sådana rasister som Lars ser enbart sin chans till billig hat-retorik. En simpel bedragare är du.
/Stolt svensk-iranier och Sverigedemokrat.

roger sa...

Herregud! Sitter du i riksdagen,nu blir jag mörkrädd! En person som fabulerar och hittar på saker om andra för att dom har andra åsikter! Nej du skämtar du sitter inte i riksdagen,det är inte möjligt att en sånn total dum i huvudet person sitter där!

Anonym sa...

Jag tycker ni är för hårda mot Lars i era kommentarer.

Det finns inte en chans att en riksdagsledamot skulle skriva en lika ointelligent artikel på sin blogg. Hans konto måste ha blivit kapat av någon med en 5-årings intellektuella nivå.

Och Lars, om du skrivit texten själv är du en riktigt patetisk människa som absolut inte förtjänar att avlönas av svenska skattebetalare.

För övrigt är Komvux kostnadsfritt...

Anonym sa...

Vill egentligen inte sänka mig till rasisten Lars nivå, men herregud vilken pajas...

Anonym sa...

"Mitt namn är Lars Beckman och jag är riksdagsledamot för Nya Moderaterna och representerar stolt hela Gävleborgs län"

Jag är ganska säker på att hela (ialla fall näst intill hela) Gävleborgs län inte är stolta över dig och ditt inlägg.

Röstade på moderaterna men detta inlägg gör att jag ångrar mitt val. Kommer att söka andra alternativ i nästa val.

kjell johansson sa...

Man börjar förstå det här landets problem när en som som du sitter i landets riksdag.
Borde dock inte vara förvånad då ni satt en islamist i riksdagsbänken som uttryckt att kvinnor inte bör gå ut utan sällskap av sin man...
Heja moderat sverige!
Ett tips kan jag bjuda på:för att bibehålla nivån på din blogg kan du nästa gång skriva om alla små invandrarbarn som sverigedemokrater äter till frukost.

Johnny Nilsson sa...

Har inte (M) förbjudet nationalismen? Allt svenskt är ju bara barbari, det gäller väl även Tre Kronor?

(M) ägnar sig åt att försöka stämpla (SD) som rasister i stället för att ta i tu med de stora problem som migrationspolitiken skapar i samhället med arbetslöshet, bidragsberoende, kriminalitet, dåliga skolor, etc till mycket höga ekonomiska kostnader för skattebetalarna så att pensionsåldern måste höjas i landet med världens högsta skatter.

Det är dags för (M) att lösa problemen som migrationspolitiken skapar och sluta ducka för verkligheten.

Anonym sa...

Vilket lågvattenmärke du är. Dina länsfränder skämms å dina vägnar.
Som straff för din okunskap och korkade inlägg då du inte verkar mentalt förberädd är att innan du återgår till ditt lönande "arbete" är att läsa samtliga kommemtarer du fått , då ingen står på din sida. Förstår du inte detta så be ta med dessa till partisekrterare så de kan hjälpa dig .
Stefan/ Företagare småland.

! ! ! sa...

En fjunig yngling med det lustifika namnet Mika Ziba nejad, vars sista led påminner om Irans galne diktator Ahmedi nejad, gjorde ett mål i en ishockymatch.

Hurra, nu ska vi införa sharia-lagar i Sverige ! ! !

Anonym sa...

Hej Lars, jag var tidigare vice ordf i Moderat Skolungdom i mitt lan. Fler av mina kamrater fran den tiden sitter i riksdagen for (m) idag. Tva ar statsrad och en ar statssekreterare.

Din imbecilla blogg visar varfor jag gjorde ratt som bytte till SD for ett par ar sedan. Ni har inte bara salt era sjalar, ni har forratt vart land.

Som en tidigare kommentator skrev sa visar din narvaro i riksdagen att nagot ar allvarligt fel med den representativa demokratin.

Jag ska jobba hart for att forpassa dig till Fas 3 eller Komvux efter 2014.

Tack for mig.

Anonym sa...

Jag röstade på partiet denna förrvirrade människa representerar.
Kommer _aldrig_ att ske igen!

Anonym sa...

Jag har haft en del mail konversationer med riksdagsledamöter och diverse politiker både på riksnivå och kommunalt .
Jag är inte ett dugg förvånad , de ligger på den här nivån när det gäller intelligensnivån och helt ologiska uttalanden .
Man tar sig för pannan helt enkelt och bara ruskar på huvudet och tror inte att det är sant .

Anonym sa...

Om sådana som du bidrog till att den här "frun" fick en fristad i Sverige, fri från sina plågoandar så hade jag sympatiserat:

http://www.youtube.com/watch?v=AhWQ6oidWGs&feature=related

Det du och dina gelikar sysslar med är att ge en fristad samt fritt spelrum åt knarksmugglare, hustrumisshandlare samt övriga yrkeskriminella. Du borde skämmas.

Anonym sa...

Det är glädjande att se hur M främjar mångfalden genom att ha en person med Downs syndrom på framträdande plats i partiet...

En till Marina sa...

Superbra skrivet Lars Beckman!!!!

Jag vet att du verkligen inte är full. Att du har ett mycket högre IQ än de flesta som kommenterat och att du gör ett utomordentligt arbete i riksdagen.

Kör på bara....

Anonym sa...

Varför är alla så taskiga. Det är väl snällt av riksdagen att låta Lars jobba där fast han är handikappad.

OLIRC sa...

Så då är M enligt din analogi ett islamistiskt parti pga Waberi som inte är nån moderat muslim direkt s a s ;).

Anonym sa...

Jag förstår att du gillar att få utlopp för din frustration genom att sparka på det legitima målet, att få känna tillhörigheten i "rätt lag"
När man som du är så extremt ful och ser ut som en utvecklingsstörd individ så är det härligt med den bekräftelse man känner genom att ställa sig i det självutnämnda vinnarlaget och kasta skit och förtala motståndaren. En motståndare som erat vämjeliga skrå har utsett till ett legitimt mål att häckla och förtala ! Ditt mongoloida utseende går stick i stälv med den intellktuella nivån på dina skriverier... USCH ! Bara i ett land som sverige kan en idiot som du leva gott på andras skattepengar, och du har inte mage att känna skam när du får din månatliga lön... PARASIT !

Anonym sa...

går verkligen mina skatte pengar till att avlöna tomtar som du

Anonym sa...

Jag ser absolut inget samband till att kommentera SD i detta inlägg, kan det vara så att Herrn lider av Sverigedemokratfobi!!.

Resten av inlägget kan man bara konstatera att bara för att man kan läsa statistik, så ska man inte behöva bli kallad rasist.

Anonym sa...

@ Anonym 14:09
Bara för att han förefaller vara synnerligen korkad är han trots allt bara en av alla lämlar i riksdagen. Kommentarer vad gäller utseende är direkt onödiga.

Anonym sa...

Jag är en vit svensk stolt pojke, och jag är skitglas över att JVMguldet är vårt, oavsett om det hade varit svensson är zibanejad. Detta visar att åtminstone EN "Invandrare" kan vara ärlig och arbeta för sig.

Om man sedan kollar runt hur många som inte gör det. Så är det fortfarande inte värt det, bara för att en person gör ett mål under en match, som dock avgör JVM, så betyder det inte att vi ska fortsätta släppa in tusentals nya bidragstagare varje år.

Var bor du någonstans? stor villa, i ett svenssonområde? Flytta till Rosengård, eller tensta? Södertälje? Räcker inte det kan du testa att besöka en vanlig Högstadie eller Gymnasieskola med hög andel elever som inte heter svensson, då ser du hur vidrigt det fungerar mot svenska elever.

Jag gick nyligen ut en av de största gymnasieskolorna i Sverige, med många som hette hassan, mohammed eller Ali. Och tro fan det inte var så jävla trevlig attityd.

Lärare kallades för fittor, svin, horor, de ska dödas skändas och våldtas.

och tro fan inte detta var Lisa som sa detta. Idiot.

Jag har inte fördomar mot någon, utan jag låter personerna visa vilka de är till mig först, men, jag baserar mina gissningar på hur personerna antagligen kommer bete sig på FAKTA, och tidigare upplevelser. Sedan om de beter sig bra blir jag glad och hjälper gärna dessa personer bli ännu bättre.

Men sen när Ali kommer fram till mig, och detta är sant, och tar upp en butterfly-kniv, trycker den mot min hals och säger att jag inte ska vara så jävla kaxig, svennejävel. Då är det inte fördomar. Då är det fakta. En gång i mitt privatliv har jag blivit hotad. Och det var inte av Oscar, Johan eller Lisa.

Nisse Ork sa...

Smart Lars!

Jag tror inte att du verkligen är så tokig att du menar det du skriver. Genom att lämna fritt att kommentera ger du en fantastisk reklam för SD och ger samtidigt M skulden. När du sedan meddelar att du hoppar av M och går över till SD kommer alla att förstå vilket geni du verkligen är.

Mikey sa...

Antar jag är naiv som förväntar mig en högre nivå än denna av moderater...

Anonym sa...

Som boende i Gävleborg får man skämmas idag. Har man en så verklighetsförnekande syn på Sverige som herr Beckman verkar ha så borde han inte sitta i Riksdagen, han borde sitta på anstalt.

Anonym sa...

Herre jösses... Vad sjutton gör du i riksdagen?

Anonym sa...

Är du allvarlig? Finns du på riktigt? Hahaha.... /Robert Stenlund

Anonym sa...

Luktar brunt om riksdagsledamoten från Gävleborgs län. Undrar hur stolta dom är över honom?

Anonym sa...

Pssst....hörni...ssscchhh....sluta säg att Lars är en idiot...
Det här inlägget gjorde att jag äntligen fick klartecken från min sambo att rösta på SD 2014!! Tjohoo!:-D
Jag hoppas han fortsätter skriva precis såna här inlägg! Vore ju trevligt om Jimmy å gänget kunde spara lite PR-pengar inför den kommande valkampanjen;-)

Anonym sa...

Herregud människa detta kallas horeri efter mer PK pengar
Stackars dina barn dom får utstå dina patetiska utfall om världen dagligen snacka om att bli miljöskadad.

Rasist! sa...

Lars Beckman undrar: "Frågan är vilken sport som passar rasisterna"?


- Gyttjebrottning med nakna damer!

Anonym sa...

Hmmm...har övriga i din riksdagsgrupp sådan här logik och intilligens så är jag uppriktigt sagt rädd för hur det kommer att gå för Sverige både idrottsligt och politiskt. En skrämmande och väldigt barnslig attityd är vad du står för!!

Anonym sa...

"SE UPP FÖR DÅRARNA!"

Fantastiskt Underbart att se hur en dåre som Lasse Liten på sin egen blogg får svar på tal. Valet 2014 ser ut att bli riktigt intressant. Hur många är vi som nu är definitivt trötta på dubbelmoralen, folksveket och missskötseln av vårt land, som dårar som Lasse Liten, Frodo Brainmelt och deras blinda 7-pöbel bedrivit allt för länge?

Varma Sverigehälsningar till er alla som reagerat, från en man med svensk pappa, finsk mamma, indisk fästmö och arbetskamrater av flera olika nationalitetsbakgrunder.

Speciell hälsning till lilla Lasse:
RASISTJÄVEL!!!
...eller något liknande.

Tommy M sa...

Lider Lars Beckman av delirium efter för mycket krökande under jul- och nyårshelgerna?

Anonym sa...

Jag är själv moderat och känner mig totalt främmande för det du skriver. Att du får hålla på att skriva som du gör kan du tacka Fredrik "ursvenskt är blott barbariet" Rheinfeldt för. Så fort han försvinner från politiken har du gjort din sista insats. Vi gamla(riktiga) moderater, delar till stor del sverigedemokraternas invandringspolitik.

Dessutom uppskattar vi alla invandrare som gör rätt för sig och anpassar sig till det svenska samhället. Det är nog mer bevis på kulturell anpassning att just denne duktige hockeyspelare börjat spela hockey!

Dina åsikter passar nog bättre i vänstern eller miljöpartiet!

Anonym sa...

Räcker svensk lagstiftning till att fälla ovanstående bloggare för förtal?

Anonym sa...

Folk är förvånade att partier som SD dyker upp. Om du Beckman är en typisk representant för de nya moderaterna så är landet i en mycket bedrövligare situation än jag kunnat ana.

Jag har i alla val röstat Moderat och det går tillbaka till Gösta Bomans tid som partiledare. Men jag säger detta: Aldrig igen! Det blir SD i 2014!

Anledningen är att du har hjälpt mig att inse hur låg intelligensnivå som nu erfordras för en moderat riksdagsledamot.

Du säger dig vara en stolt representativ för Gävleborgs län, jag undrar hur stolta väljarna är över dig när de får tillgång till och kan läsa ditt intelligensbefriade blogginlägg?

Av kommentarerna att dömma har du blivit sågad vid fotknölarna, och det inte enbart av SD:are utan av moderater också.

Lycka till i framtiden, och jag tror inte jag blir ensam att försöka få bort dig vid makten, för du gynnar uppenbarligen ingen med ditt hat och "vi" och "dem" tänkande.

T. Sandström

Anonym sa...

Din blogg gör mig glad, Lars.
Ibland behövs det tydligen en riktig dumhet för att dra ur proppen och se vad som verkligen finns i kärlet, d.v.s. Sverige.
Bara Lars och hans fränder fortsätter på den inslagna vägen går det alldeles säkert utmärkt bra för Sverigedemokraterna i nästa val. Ju fler dumheter desto tydligare kontrast gentemot alternativet.

Per L sa...

Man ser på hela Beckmans uppsyn att han är en sån där känslomässig adhd-person som inte vet när det är dags att lägga av. Det har nog många i hans närhet fått uppleva.

Här går det igen i form av ett blogg-inlägg. En moderat variant av Björn Rosengren.

Vilken prakt-idiot, tycker nästan synd om övriga moderater. Med en kille som Beckman i partiet behöver SD inga val-lokomotiv.

Gissar att SD tackar och bockar!

Anonym sa...

Du e ju dummare än tåget din tönt.

Anonym sa...

Hoppas att du tar upp invandrarbakgrunden också när nya mord och brott begår av just en invandrare. Men då är väl invandraren helt plötsligt svensk!!! Detta är så lågt man kan komma, den ända rasisten i sammanhanget är du själv.

Anonym sa...

I nästa val ska jag bli rasist, jag ska rösta på moderaterna.

Andreas sa...

Tragiskt att en så trångsynt människa som dig Lars, representerar mitt län!

Mannenpagatan sa...

Rasisten här är väl ändå du Lars, som inte tycker att Zibanejad är svensk nog. Mika som förövrigt är född i Sverige, vill nog gärna bli sedd som svensk när han representerar det svenska landslaget. Rasse-Lars, du kan fortsätta din rasseblogg och outa sig som rasist i den sanna bemärkelsen som talar om hudfärg osv. Medan vi andra tvärs alla partigränser gläds åt VM-guldet oavsett vem som sätter det avgörande målet.

Anonym sa...

Tack Lars, för ditt insiktsfulla inlägg. Gick precis ur Moderaterna.

Hej då (M), Hej (SD)!

Anonym sa...

Ett otroligt genant dåligt & ointelligent inlägg detta. Dessutom från en riksdagsman =/ //Niklas Larsson - Linköping

Anonym sa...

Tack Lars, du har precis gett mig motivationen till att inte rösta Moderat nästa val. Du kallar alla som röstar på SD för rasister och hackar på dem, för att Sverige vann JVM-guld då det var Mika som gjorde det avgörande målet.

Alla "antirasister" och dyl.(vad de kallar sig) verkar inte förstå att det dem gör kunde faktiskt benämnts som rasism, om SD:are hade haft en annan hudfärg. Det är skrämmande att en riksdagsman är så pass inskränkt och trångsynt som de (verkliga) rasister han påstår sig hata.


Numera ex-Moderat. Grattis Lasse!

Anonym sa...

Jag skäms fortfarande över att jag röstade på moderaterna 1991. Sådant här påminner mig bara ännu mer om varför...

Anonym sa...

Det är verkligen skrämmande att en person som är så otroligt korkad sitter i riksdagen för Sveriges största parti.

Inte att undra på att Sverige ser ut som det gör.

Just i denna stund har jag bestämt mig - min röst kommer fr o m valet 2014 gå till Sverigedemokraterna. Deras riksdagsledamöter förefaller vara intelligenta och verklighetsförankrade.

Jag blir allt mer övertygad om att SD det enda partiet som på sikt kan rädda Sverige.

Anonym sa...

Moderater och ungdomsidrott går inte hand i hand. Här i Stockholm ser vi resultatet av de idrotts hatande moderaternas framfart. Skulle ni få som ni ville fullt ut skulle bara de med god inkomst ha råd att såtta sina barn i idrottsföreningar. Det blir inte många barn med annan bakgrund än svensk som kommer avgöra några VM finaler med er politik.

/ Bo i Stockholm

Anonym sa...

GALNING inte ens när han lyckas ska han få känna sig som en av grabbarna

Anonym sa...

Jag är 34 år och har ända sedan jag blev myndig röstat på Moderaterna och jag är därför övertygad om att många av mina åsikter och värderingar sammanfaller med dina. Men, Lars Beckman, det blir oerhört svårt att ta dig på allvar när du skriver ett inlägg som detta. Tanken är väl att du ska tjäna billiga poäng i debatten om rasism och främlingsfientligheten, men detta är så vansinnigt löjligt att effekten nästan blir den motsata.

Rannsaka det du faktiskt skrivit. Du måste väl då inse hur löjlig du låter? Det känns hårt att gå till angrepp mot en "politisk lagkamrat", men jag som moderat kan inte stå för det du skriver. Sverigedemokraterna är rasister, åtminstone om man ska tro trångsynta politiker och världsfrånvänd massmedia, men sanningen är en annan. Den ofantligt onyanserade debatten kring detta riksdagsparti och dess kärnfråga(/or) har lett till en felaktig bild av dem och även om jag aldrig skulle lägga min röst på partiet, så väcker de en viktig debatt som politiker som du är så oerhört livrädda för.

Så vad har egentligen Zibanejads utländska härkomst med SD att göra? SD om några skulle väl uppskatta en svensk idrottslig framgång? Ett avgörande mål av en "icke-Svensson" är inte synonymt med att mångkulturen är fullt välmående. Se över landet som du är tänkt att leda istället för att sitta uppe mitt i natten, kolla på hockey och dra slutsatser därifrån! (inget illa menat att du kollar på hockey, men det går inte att koppla samhällspolitiska frågor därifrån).

Anonym sa...

Jag hejar på AIK och nu gjorde en djurgårdare mål...får jag inte heja på Sverige då?

KG sa...

Hahaha.. underbart skrivet om det nu är som jag tror, att det är en skämtblogg som driver med förvirrade moderater :)

Men om det är på allvar så är det mest bara bedrövligt. Slog det dig inte att vm-guldet snarare är ett bevis på SD’s hållning att vi ska arbeta för assimilering inte någon halvhjärtad integrering. En hockeyspelande grabb som pratar svenska utan någon som helst brytning, det kan väl inte bli så mycket svenskare än så, oavsett efternamn.

Är inte med i SD men röstade på dem i senaste valet, och kan du tänka dig, jag var på San-Siro och kollade ACMilan (Zlatan) så sent som i oktober. Lars, när var du på San-Siro sist?

Till sist vill jag bara säga GO Mika, hoppas att du får uppleva både OS-guld och Stanley Cup vinst...

Mika Hirviniemi sa...

Lars Beckaman..jag hoppas att du skäms över det här idiotiska inlägget. Jag förstår att du var exhalterad och hoppades på bättre respons från dina partikamrtater. Men nu får du fan i mig ge dig. Jag är sverigedemokrat och jag är otroligt stolt över att Zibanejad gjorde målet som gav oss ett guld. Härkomsten spelar faktiskt ingen roll. Han är svensk och spelar för Sverige. Varför skulle inte vi inom SD tycka det är kul att han ger oss ett guld? Din retorik ligger på en 5-årings nivå. Be om ursäkt till oss inom SD eller avgå. Jävla pappskalle...såna som dig Lars gör att jag skäms över att vara svensk.

Anonym sa...

Återigen en parasit som har förmenta åsikter.
Gör samhället en tjänst, skaffa dig ett riktigt jobb knega hårt så tystnar du nog.

Rolf Andersson sa...

Ber om ursäkt.
Mitt namn är
Rolf Andersson.
Knegat i 50 år.
Bor i Stockholm

Johan Banér sa...

Herr moderat Beckman, detta var riktigt stolligt skrivet måste jag säga.

Själv är jag trogen SD sedan EU-valet 2009. Ni moderater har svikit era gamla ideal något fullständigt otroligt och jag är fortfarande förbannad för att jag lurades att rösta på er 2006.

Förutom SD-supporter är jag en hängiven fotbollssupporter. När Sverige spelar landskamp är mina nerver på helspänn och jag stöttar laget helhjärtat oavsett om Zlatan spelar eller inte. Det verkar vara du herr Beckman som är rasisten i sammanhanget då du gör sån skillnad på folk och folk. Inte ens när den finsk-iranske pojken avgjorde hockeyfinalen fick han bara vara en av grabbarna enligt dig, utan du var helt enkelt tvungen att peka ut hans bakgrund. Du verkar sjuk på nåt sätt, herr Beckman, sjukt maniskt besatt av människors bakgrunder

Hälsningar från en Sverige- och SD-supporter med östasiatisk flickvän sedan ett antal år tillbaka. Det är procentuellt riktigt många invandrare som röstar på SD och SD har även många duktiga invandrade politiker. Även de invandrare som är skötsamma och abetssamma ser ju vartår landet är på väg...bara att ta en titt på skräckexemplen Malmö och Södertälje.

Anonym sa...

Ha-ha! I nästa val har SD strax under 20% av rösterna och är andra eller tredje största parti i landet.

Detta beror på hur S fria fall framskrider och hur många missnöjda vänster-S männsikor som går till V.

Röster kommer från alla partier men framförallt från S och M.

Och det är MÄNGDER av andra generationens invandrare som röstar på SD. Och fler blir det. Och det är de integrerade invandrarna som vill leva på svenskt sekulärt sätt i Sverige som röstar på SD.

Mångkulturen har ALDRIG fungerat någostans i världen. KOMMER aldrig att fungera någonstans i världen.

Vill jag ha det mångkulturellt så kan jag åka till London eller Paris. England och Frankrike var kolonialmakter så att de har haft många olika nationaliteter är ganska rimligt då de spelade ut minoritetsfolk mot majoritetsfolk i de olika länder där de härskade med piska och morot.

En sorg för min plånbok att du har bra riksdagslön. Hoppas du åker ur vid nästa val och att du ej är berättigad till full riksdagspension!

/För ett sekulärt Sverige!

Anonym sa...

Vilken idiot! Man kan ju inte bli annat än rädd. Är den här människan på riktigt...

Anonym sa...

Jag hoppas, för Moderaternas skull, att Lars Beckmans blogg är kapad.

Christer Kvarnström Stockholm sa...

Hela länets riksdagsledamot!!!
Stackars Gävlebor som ska ha ett sånt ansikte utåt.Men att reprensentera ett parti och göra så dålig reklam för det tackar vi "rasister" för.Jag förmodar att du haft hjälp av nån tonåring(i nedre) att skriva det här för på nivån ligger det.

Anonym sa...

Ingen nyckter person kan ha skrivit detta.Inte ens en "dyngrak"
Lena Sundström eller Lisa Bjurwald skulle kunnat uttrycka sej så infantilt.Tror tom.att en brinnande julbock skulle ligger högre upp på utvecklingsskalan än
denna människa.

Micke Svensson sa...

Eftersom det var en man som gjorde mål kan ju alla feminister lägga ner sitt tjat om våldtäkter och våld mot kvinnor. Så enkelt är det...

Anonym sa...

Du är en pinsam man, thats all. Inte värdig din riksdagsplats. Men ditt inlägg säger också någon om moderaterna och takhöjden där. Mitt f.d. parti. Aldrig igen.

Anonym sa...

Hej Lars.
Så du menar att svenskar endast ska ha svenska lag som favoriter?
Så jag som svensk Sverigedemokrat kan absolut inte älska FC Barcelona??
Ett synnerligen korkat uttalande för att komma från en riksdagsman.

en vettig människa som använder hjärnan sa...

gävleborg borde skämmas över att ha dig som riksdagsledamot.
om det är detta folk kallar för politikt korrekt kan hela sverige räkna med politisk, finansiell och social kunkurs inom de kommande 3 åren.

sd är lika mycket rasister som du är indian. dom står bara för ett sverige där vi har ett sverige kvar.
låter länder, där islam är stadsreligionen, turister komma in och gå runt i kortkort och linnen? det är ju normen för svenskar, eller hur? varför ska inte vi då kunna säga. "såhär är svenskt, kan alla följa det?" himla rasist kan du var själv som inte kan kolla på en vanlig jävla jvm hockey match utan att tänka på att han som lägger mål är invandrare. är det en dold fientlighet vi hör hos dig?

att dela in folk i "vi och dom" är vad rasister gör. och gissa vem som gjorde detta i ett visst inlägg precis nu?
just det.

nuff said.

Steffe sa...

Waberi är moderat och riksdagskamrat med dig Lars.
Han tycker det är OK med fyra fruar, det gör inte jag. Innebär det att jag inte kan gilla jämlikhet?

Robert Stenkvist sa...

Jag arbetar på riksdagskansliet hos SD och jag har aldrig hört talas om det förbud du påstår finns. Det är med andra ord en ren lögn. Däremot är vi förbjudna att parat på samma sätt om invandrare som moderaterna gjort i Josefssons valstugereportage 2002, men ingen från SD har gjort detta, vad jag hört.

Under hela min uppväxt blev moderaterna med Gösta Bhoman i spetsen kallade rasister. Är det någon felriktad hämnd ni ägnar er åt nu?

Anonym sa...

Tack Lars, du är och förblir den bästa valarbetaren för SD. Det är möjligt att du tror att detta blogginlägg ska ge dig lite mer chanser att få sitta kvar i riksdagen, men nej, du är genomskådad och jag och många andra ska med nöje se när du åker ut ur riksdagen och får försörja dig med vanligt hederligt arbete.

Gaut sa...

Jag är inte Sverigedemokrat. Inte helle har jag anledning att känna tillhörighet med något annat parti av uppenbara orsaker.

När det gäller ditt infantila uttalande om invandrares förträffligheter i sportsammanhang kan jag bara beklaga att du missat hela poängen med ett landslag.

Likaväl som inga partier representerar mig kan jag aldrig känna mig representerad av ett etniskt blandat landslag. Själva tanken var ju från början att folk tävlade mot andra folk. Ett bättre alternativ att mäta nationers krafter än att behöva föra krig, eller håller du inte med?

Sport har för mig och många andra förlorat sin dragningskraft då PK-ismen letat sig in i djupet av dess själ och gjort osmaklig politik av varendra sportlig prestation...

Och du, för att hålla mig på din lite lägre nivå. Varför tog sig Sveriges fotbollslandslag sig till Em utan Zlatan, och varför fungerar LAGET Sverige alltid bättre utan inkvoterade invandrare?

Anonym sa...

Å herregud, vilken planet kommer du från? Jag har inte hört ett enda knyst från någon SD om att "fel" person avgjorde matchen eller missunnat Mika det målet. Har du? Det är ju du som vill dela in folk i "vi och dem". Mika är född och uppvuxen i Stockholm, talar klockren svenska och är en av våra bästa idrottsmän för sin ålder. Hur fan har du mage att göra politik av sport?

Senare kan ju diskuteras vem som avgjorde egentligen. I den final jag såg så hette Sveriges bästa spelare Gustavsson. Vet inte om du satt och bloggade då men han fick ta emot pris som Tre Kronors bästa spelare.

Anonym sa...

Du verkar vara kvar i barnstadiet på riktigt. Skrämmande att du kan sitta i riksdagen. Jag menar bestämt att du borde sitta på Samhall å häfta plåster

Anonym sa...

Man har väl aldrig sett på maken till att göra bort sig så i sin egen blogg.
Nästan, bara nästan, synd om dig, Lars.
Mobbing är aldrig trevligt, men är det så här självförvållat så vet jag inte...om du faktiskt ändå har förtjänat det.
Vi är uppenbarligen många som inte känner igen oss i den uselt låga moral vi blir pådyvlade i din offentliga blogg.
Herr Bloggaren ska nog tala för sig själv fortsättningsvis.
Det är en ny tid nu, en tid när fler och fler vaknar upp och litar mer till vad de ser än vad blinda politiker säger.
2014 rising!

andersk sa...

När jag var med i ditt parti via
Moderata Ungdomsförbundet förekom både Hitlerhälsning,Sieg Heil-hälsning och Nazist-varianten av
sången Deutshland Überalles.Sådant förekomm aldrig någonsinn under den tid då jag var medlem i SD som fortfarande har mina sympatier även fast jag av privata skäl har lämnat partiet.Jag skrev nu detta för att såna som du behöver ha nåt att tänka på innan ni uttalar er om erat eget partis förträfflighet och om hur dåliga ni anser andra partier vara i eran förvridna ego-trippade Världsbild.

MVH: Anders Olof Klasson