Sidor

fredag 29 juli 2011

Partier som direkt eller indirekt samarbetar med rasister i Sveriges Riksdag har ett mycket stort ansvar för att man ger rasister inflytande i Sveriges Riksdag.

Jag är djupt imponerad av Statsminister Fredrik Reinfeldts mycket tydliga besked till svenska folket. Alliansregeringen kommer aldrig att förhandla med rasister i Sveriges Riksdag. Det vore att ge dem ett inflytande de inte förtjänar. Det känns extra bra en dag som denna när vi under em ska hedra offren i Norge på en manifestation på stortorget. De partier som direkt eller indirekt ger rasister inflytande, jag tänker då på socialdemokraternas ovärdiga förhandlingar, bär ett mycket stort ansvar på sina axlar. Var det därför som Raimo Pärssinen började med politik - för att i Sveriges Riksdag ge inflytande till rasister?

För mig är svaret också glasklart. Vi ska aldrig ge rasister ett uns av inflytande i svensk politik. Jag har under våren ställt frågan åtskilliga gånger varför Arbetarbladets ledarsida är så tyst om s och sd samarbetet. Arbetarbladets ledarsida gav också stort utrymme till en person som framförde samma åsikter och argument som sverigedemokraterna brukar göra från talarstolen i Sveriges Riksdag. Hur känns det för den ledarsidan idag?

Vi ska diskutera hur integrationen kan bli bättre i Sverige och hur fler kan komma i jobb och starta eget men vi ska ALDRIG göra det från rasisternas problemformuleringsperspektiv. Här är vi Moderater glasklara och frågan är om socialdemokraternas nya ledning kommer att vara lika tydliga eller är Arbetarbladets ledarsida ett tecken på en omsvängning från s?

11 kommentarer:

Andreas sa...

Problemet är ju att eftersom ni har en sån skräck för att tala om problem med integrationen så hamnar problemformuleringen hos SD.

Vore det så att vi kunde ha en öppen diskussion om invandring och integration utan att media och politiker genast skriker rasist när någon framförde kritik så skulle knappast SD sitta i riksdagen.

Kan man enligt dig kritisera islam och Sveriges invandring utan att vara rasist?

Anonym sa...

Beckman - du har ju hål i huvudet i den här frågan. SD röstar i 93% av alla omröstningar MED Alliansmaffian - Vem är det då som SAMARBETAR med rasisterna ????

S eller Alliansen ??????

Anonym sa...

Det känns förlamande att ha setat i riksdagens kammare ovetande om att du satt där i samma sal med detta hat och förakt för mig.

Trots detta kommer jag och min livskamrat M från Laos att efter sju år som fästfolk instundande tisdag ingå äktenskap.

Vi tackar för din gratulation och kommer att skriva in den i minnesboken. Öppen fiendskap är att föredraga framför dold.

Men ärligen. Med vilken rätt kallar du mig rasist? Vad anser du om den kvinna, som nu viger sig med en rasist?

Ville du veta kunde du ha frågat, men du ville inte annat än att leva kvar i dina fördomar.

Stellan Bojerud
Fd riksdagsledamot (SD)

Anonym sa...

Beckman - mellan skål och vägg har en klar majoritet av Dina partivänner samma inställning till invandringen som SD har. Det är bara mammon som får dom att stanna med Moderaterna. Ett hyckleri utan dess like!

Anonym sa...

År 2000 skrev nio moderata riksdagsledamöter en motion om invandringen som påminde mycket om det som SD vill göra i dag. Två av dem, bland annat Husmark Persson, sitter fortfarande i riksdagen. Tänk såna rasister de var på den tiden, men det är tur att vår landsfader Reichfeldt har talat dem tillrätta.

Vad annat är att förvänta av en statsminister som i Ronna sa att "allt bra har kommit utifrån, resten är barbari". Ja, det blev en moderatröst mindre i alla fall.

Nu antar jag förstås att Lars Beckman själv bor i ett mångkulturellt område. Om inte så ska du inte deppa för med den här takten så kommer multikulti (nåja, det blir nog mest människor med islam som religion och några andra; en härlig blandning av somalier, zigenare, irakier, aghaner och en och annan svensk ...) så småningom till de segregerade kvarter där Sveriges multikulti-ivrande politiker av någon underlig anledning har valt att bo.

Anonym sa...

Du verkar inte ha läst Voltaires Maxim.

Anonym sa...

Såvitt jag vet finns det inga rasister i Sveriges riksdag, däremot finns det många kommunister.
Men dom är väl mysiga? kramgoa snälla hyllare av de värsta massmördarna i historien.

Patrik sa...

Börja bete dig som en vuxen, barn och korkade vuxna väljer ibland att använda utfrysning som mobbningsmetod, jag finner det icke värdigt för en riksdagsman att använda slika metoder, väx upp!

Anonym sa...

Har röstat på Centern och Moderaterna men röstar nu på SD, och du har gjort klart att det ska jag fortsätta med, för varför rösta M och riskera få Miljöpartiet, finns det många Miljöpartikramare hos Moderaterna? synd för dej bara att vi är från samma län.....

mullis sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lasse sa...

Min flickvän har sitt ursprung från indian, europeisk och afrikan.
Jag röstade på SD, p g a att jag är kritisk till invandringen; segregering, bidragsfusk och de stora kostnader som skattebetalarna måste ta för att vi måste gå från ett homogent samhälle till ett mångkulturellt.
Valet innan röstade jag på M.

Hjälp jag är rasist!