Sidor

måndag 5 maj 2014

Idag besöker Anna Maria Corazza Bildt Gävle! Välkommen på after work på Harrys!


PRESSINBJUDAN:

 

EU-parlamentariker Anna Maria Corazza Bildt besöker Gävleborg!  

 
Måndag den 5 maj besöker EU-parlamentariker Anna Maria Corazza Bildt Gävleborg efter inbjudan från riksdagsledamot Lars Beckman. Besöket är en del av den pågående EU-valrörelsen. Anna Maria besöker Ljusdal, Sandviken och Gävle under sitt besök och syftet med besöket är att möta väljare och prata om något av det allra viktigaste med EU-samarbetet: Frihandel och företagande.
 Ett öppet EU skapar stora affärsmöjligheter för företag i Gävleborg och motsatsen skulle betyda högre arbetslöshet och minskad handel. Gävleborg är ett mycket stort och exportberoende län med många små och medelstora företag som har EU som sin främsta marknad.

Anna Maria har gjort betydande insatser för Gävleborg rörande surströmming under nuvarande mandatperiod och säger som bekant "Basta till matfusket!"

Anna Maria ska bl a besöka företag i Järvsö, Sandviken och avslutar dagen med en After work i Gävle. Media hälsas välkomna till delar av programmet.

 
Välkommen till:


Datum: 2014-05-05


Tid: 12.45

Plats: Järvsö, Järvsöbaden där Anna Maria talar inför ett stort antal företagare från Hälsingland.

 

Tid: 15.30

Plats: Årsunda, Bernhardssons Gårdskött vars affärsidé är att utan mellanhänder kunna erbjuda ett fint närproducerat nötkött, från en gård nära dig.

Daniel & Elin Bernadsson, Dragskogsv 10 810 22 Årsunda


Tid: 18.00

Plats: Gävle, After Work på Harrys i Gävle. Medarrangör är Företagarna Gävle och Effect-affärsnätverket.

 I samband med After work i Gävle kampanjar även Nya Moderaterna Gävleborg från klockan 16.30 i centrala Gävle inför EU-valet tillsammans med Anna Maria Corazza Bildt och Lars Beckman.

 Kontaktuppgifter:

Lars Beckman (M)                                  

Riksdagsledamot Gävleborgs län 070 – 361 36 96

 
Joanna Ljunggren, politisk sekreterare åt Lars Beckman

070-341 07 60


 

 

Inga kommentarer: