Sidor

lördag 24 mars 2012

Se inslaget om Antonia Axelsson där hon själv lyfter fram sin bakgrund som utrikesfödd och att det har gjort henne till en bättre företagare.

TV 4 Nyhetsmorgon hade ett mycket intressant inslag om en av Sveriges största företagsledare, som leder en grupp som omsätter 60 miljarder. Antonia lyfter själv fram i inslaget de fördelar hon har haft av att vara utrikesfödd genom att hon har fått internationella impulser, och därigenom blivit en bättre företagare. Tänk på det nästa gång du hör en rasist i Sverigedemokraterna säga att vi ska slänga ut alla invandrare och stänga våra gränser. Då skulle vi inte ha en företagsgrupp i Sverige som omsätter 60 miljarder, och som ger många många människor sysselsättning i Sverige förutom alla de andra 600 000 utrikesfödda som går till jobbet varje vecka eller de 113 000 andra utrikesfödda som också driver företag i Sverige.

TV 4 skriver på sin hemsida:

Antonia Ax:son Johnson leder familjeförtaget som omsätter 60 miljarder. Ny bok, skriven av fd finansministern Kjell-Olof Feldt, avslöjar hur Antonias blyga far styrde ett imperium med järnhand.

Inga kommentarer: