Sidor

lördag 7 januari 2012

Rasisterna i sd upprörda över min blogg

Det är en hedersutmärkelse varje gång rasisterna i sd blir upprörda över min blogg och nu är man upprörd över mitt inlägg om att vi som inte är rasister kan vara stolta över både vårt fina fotbollslandslag och JVM hockey landslag. Borde inte 2012 vara det år vi tar tillbaka den svenska flaggan från rasisterna i Sverige? Vi som älskar Sverige borde faktiskt ta en större plats i debatten och tala mer om de 700 000 svenskar som går till jobbet varje vecka, som inte är födda ursprungligen i Sverige. Vi kan också känna äkta glädje över våra landslag och alla spelares prestationer. Vill du se det äkta näthatet där den norska massmördaren kan ha hämtat sin inspiration, gå in på avpixlat.nu - Posted using BlogPress from my iPhone

70 kommentarer:

Anonym sa...

Det påvisar ju en viss ointelligens hos dej då väldigt få av kommenterarna på din blogg har uttalat sig som sverigedemokrater...Du antar att dom är det då dom inte gillar din blogg som för övrigt är den löjligaste sörjan jag har sett på lång tid...

Anonym sa...

Herregud! Var är förslagen om hur man skall lösa invandringseländet, skapat bl.a av dig? Det skulle vara klädsamt om du istället för oförskämdheter slängde ur dig lite vettiga förslag och ideer. Du som älskar mångkultur, var bor du själv? Jag garanterar att du aktar dig mycket noga för att sätta dina barn i vilken skola som helst, och att du själv inte kan tänka dig att bo i invandrartäta områden, eller hur? Om så, "Put your money where your mouth is"!

Nä Quisling, 2014 är det slut. Då slutar de fina riksdagsinbetalningarna troligen att komma. Även du kommer att vakna upp till slut.

Oleg Datsishin sa...

Man börjar undra om du Lars förstår över huvud taget vad ordet rasist betyder?
Om jag är invandrare och medlem i SD på vilket sätt är jag per automatik rasist då? Och de 700 000 som går till jobbet varje vecka, dvs kanske jobbar en timme per vecka, hur rimmar detta med din partikompis tillika finansminister Anders Borgs ord att "över 50% av Sveriges invandrare lever på bidrag"?
Och vad gäller Den svenska flaggan då är det såna som du och er politik som leder till att man får vifta med blå-gula flagan bara när det är VM eller OS, annars är man….jusste ”rasist”

Karlskronabloggen sa...

Jag tycker bara du visar en skrämmande okunnighet om Sverigedemokraterna och deras politiska program.

Jag känner många Sverigedemokrater och har aldrig uppfattat något rasistiskt hos varken dessa personer eller i partiprogrammet.

Det enda de är kritiska mot är den totalhavererade invandringsPOLITIKEN och jag vet inte vad som skulle vara rasism i den kritiken.

Anonym sa...

Men det där var väl inte snällt mot Ullenhag. Du har snott hans bästa repliker.
Fast det är klart du höjde med 100.000, för jag tror han brukar säga 600.000.
Fy skäms, Lars, inte stjäla andras repliker, du får hitta på egna.

Anonym sa...

I 30 års tid har det talats om från våra politiker att:

vi ska satsa
vi ska göra
allt ska bli bättre
invandringen är toppen

och det har bara blivit sämre:

våld
kvinnokränkningar
fusk
lriminalitet
mord
mm mm

nu frågar jag mig, vilket jag alltid gjort:

vem ska betala?
vem ska göra?

under 30 års tid har ni politiker bara pratat och inget av det ni pratat om eller gjort har haft avsedd verkan - allt har blivit sämre.

När ska ni ansvariga politiker någonsin se sanningen och verkligheten?

Eric

Anonym sa...

Hej Lars! Vad trevligt att du gillar husvagnssemestrar. Kan inte du och din familj komma hit till Rosengård en vecka och riktigt frossa i våran härliga mångkultur? Du och frun kan sitta utanför husvagnen fina sommarkvällar, döttrarna kan gå ner själv efter mörkrets inbrott till Rosengårds Centrum och köpa glass, och hela familjen kan riktigt umgås och mysa med alla fina nya svenskar. Varför inte t.o.m. flytta hit permanent? Det är ett härligt område, mycket gröna ytor, all service och i sammanhanget låga fastighetspriser. Perfekt! Då kan ju dessutom alla Malmöbor få ett konkret exempel på en man som lever som han lär. Och alla Malmöbor får plötsligt en politiker värd namnet, med klara åsikter och med ryggrad. Inte? Varför då?

Anonym sa...

Jag ser gärna att Lars fortsätter med dessa onyanserade, generaliserande debattinlägg där han konstant delar in folk i "vi och dom" och fortsätter med uppenbara försök att provocera intellektuella argument med svartvita inlägg på sin blogg som kan läsas av många.

Mona Sahlin var en av alliansens främsta partiarbetare och på samma sätt är Lars Beckman en av Sverigedemokraternas främsta partiarbetare med sin onyanserade retorik.

700 000 utlandsfödda går till jobbet ja, men ca 500 000 utlandsfödda går inte till jobbet varje dag. Dessutom har man i dessa 700 000 räknat in de som jobbar en timme i veckan.

Hur var det med den nyanserade statistiken?

Anonym sa...

En fråga till: Du som älskar mångkultur, bor och arbetar du mångkulturellt också?

Med tanke på dina blogginlägg kan jag inte dra någon annan slutsats än att du bor i Tensta/Rinkeby/Hjulsta, är gift med någon från exempelvis Afrika, har tidigare arbetat i Tensta etc. Hade jag rätt någonstans?

Anonym sa...

Nu är det bara det att man behöver inte vara SD-are eller rasist för att se att det du skrivit är makalöst barnsligt. Du är ju ändå en riksdagsledamot och representerar moderaterna. Man kan faktiskt säga att du skämmer ut hela Alliansen. Försök bli en mogen människa, en makalöst barnsligt. Du är ju ändå en riksdagsledamot.

Alvin Stoltz

Anonym sa...

Japan ät helstängt för invandring. Tror ni Lars poolföretag exporterar pooler till rasisterna i Japan om de nu skulle vilja det. Nej, det ser naturligtvis Lars till att stoppa.

Vad tycker Lars om sin partikollega Waberis framfart i riksdagen? Videoinstruktioner i hur man bäst misshandlar sin hustru med tandborste.
Flickor är orena vid mens.
Flicka och pojke ska inte vistas i samma rum utan övervakning om risk för sexuellt umgänge föreligger.
Kvinnor ska lämna rummet då viktiga beslut ska fattas.

Det är Beckmans polare det, säger väl en del.

Anonym sa...

hoppsan skrivfel, man kan ju inte editera.

Nu är det bara det att man behöver inte vara SD-are eller rasist för att se att det du skrivit är makalöst barnsligt. Du är ju ändå en riksdagsledamot och representerar moderaterna. Man kan faktiskt säga att du skämmer ut hela Alliansen. Försök bli en mogen människa. Du är ju ändå en riksdagsledamot.

Skulle gissa att alla som kommenterat här, kommer att kallas för rasister i ditt nästa blogginlägg.

Alvin igen

Anonym sa...

Varför pekar du hela tiden på rasisterna i SD? Du borde väl i jämlikhetens namn vända dig till alla rasister. Det finns ju sådana inom alla partier.

Anonym sa...

Bra jobbat, Lars. Dra fram dem i ljuset. Här är fler länkar att använda som varnande exempel. Horribelt.

http://affes.wordpress.com/2011/12/20/ullenhags-myter-myt-1/#comments

http://affes.wordpress.com/2011/09/18/i-huvudet-pa-erik-ullenhag/#comments

http://affes.wordpress.com/2011/12/25/agenda-julspecial/#comments

http://affes.wordpress.com/2011/03/19/reinfeldt-och-den-homosexuella-giraffen/#comments

Lazla Kovacs sa...

Jag är moderat, men skäms över dina generaliseringar och rena osanningar.

Anonym sa...

Beckman verkar vara besatt av SD. Undrar varför? Kollar man hans blogg verkar det vara nått som inte är riktigt OK med Beckman. Vad fattas??

Newman

Anonym sa...

Lars Beckman - Fet, ful, dum och obegavad. Sitter i Sveriges riksdag.

Det ar sanna som dig som gor att folk kanner politikerforakt. Du sprider dina logner och tror att rasistkortet fungerar mot SD:are.

Ni riksdagsman kanske tycker att det kallas for arbete om man jobber en gang i veckan i nagra timmar. Ute i samhallet brukar man istallet definera jobb med att man faktiskt utfor ett arbete 5 dagar i veckan, minst. Men ni lonnfeta, IQ-befriade politiker har ingen verklighetsuppfattning.

mvh en som bor i det mangkulturella rovhalet Angered.

Anonym sa...

"Det är en hedersutmärkelse varje gång rasisterna i sd blir upprörda över min blogg"

Jag hoppas verkligen att du inte menar det du skriver. Man behöver varken rösta på Sverigedemokraterna eller vara rasist för att inse att något inte står rätt till hos våra riksdagsledamöter.

Åtminstone två av dina blogginlägg diskvalificerar dig omedelbart från att ha ett jobb som riksdagsledamot.

Det här är skrämmande läsning. Gävleborgarna gråter nog tårar av blod om de läser det du skrivit!

Anonym sa...

Går till jobbet varje vecka, ja just det.... Går man inte till jobbet varje dag ?
Ja just det, en timmas sysselsättning per vecka räcker ju för att frisera statistiken åt rätt håll..

Man brukar tala om att SD's valkår består av lågutbildade arga män. Men ärligt talat, en paragraf 13-unge som hoppade av skolan i 7:an skulle artikulera sig bättre. Du framstår som EFTERBLIVEN, förstå det ! Om du fick va med de stora grabbarna och leka skulle du kanske bli immiterad i radioprogrammet "Public Service", jag är rädd att både lyteskomik och anspel på att vara bakom flötet skulle vara valet i satir riktad mot dig. Du patetiska skendownis !

Anonym sa...

Hej Lars,

jag är andra generationens invandrare och sverigedemokrat. Skippa det där snacket är du snäll, du skämmer ut dig.

Anonym sa...

Hej Lars! Jag är inte rasist. Jag vill heller inte kasta glåpord som i vissa andra kommentarer här. Jag är bara en helt vanlig, tänkande förvärvsarbetande och hederlig person som tycker att det är väldigt låg nivå på det du skriver. Väldigt låg nivå. Vänliga men besvikna hälsningar / Jonas

Anonym sa...

Lägg fram källa på de 700 000 utlandsfödda som fixat ett jobb helt åt sig själva, och betalar skatt.

Observera, de som går via arbetsförmedlingen, Fas 3 eller liknande, de räknas inte.

Oj, var det låga siffror då?

Pinsam kille det här.

Anonym sa...

Jag undrar om Elin i sin himmel känner vanmakt när de folkvalda i hennes land spottar henne rakt i ansiktet.

Här är ditt sverige, det sverige DU håller bakom ryggen !
Du urinerar på vanliga svenskar!

http://larsbeckman.blogspot.com/2012/01/rasisterna-i-sd-upprorda-over-min-blogg.html

Anonym sa...

Att vara så naiv att tro att mer eller mindre ingen inom andra partier
utom bara de som röstar på SD tycker att den nuvarande invandringspolitiken är katastrofal och omedelbart borde stoppas upp för att ses över är ju helt horribelt .
Jag vet en kristdemokrat som sitter inom integrationen i en kommun som har sagt i förtroende att : ( Jag håller faktiskt med Sverigedemokraterna i en hel del åsikter men det törs jag ju inte säga offentligt , då är det kört) Sug på den du !

Anonym sa...

Här är det Sverige du premierar och kämpar för. Varför ?


http://www.nationell.nu/wp-content/uploads/2011/04/lemon1-300x288.jpg

http://saxonmessenger.christogenea.org/sites/default/files/images/SM-Krantz-03.jpg

Anonym sa...

Nu måste du faktiskt läsa på lite.
Avpixlat fanns INTE när dådet i Norge utfördes. Så detta uttalande är ett rent förtal:
""Vill du se det äkta näthatet där den norska massmördaren kan ha hämtat sin inspiration, gå in på avpixlat.nu""

Jag tycker att du omedelbart ska be Avpixlat om ursäkt för detta!

Anonym sa...

När M politrukerna tror att mikrofonen är avstängd får man höra sanningen i valstugorna, t.ex att de anser att "negerkvinnor är bidragstagande barnfödarmaskiner"

Tyvärr var mikrofonen fortfarande på, och en M-politruk åkte ut i kylan.

Hycklande avarter ! Vad tycker du som halvmongoloid att många i den intellektuella "eliten" sågar eran förtalskampanj vid fotknölarna ?

Förstår de det hat du bygger upp när du spottar mångkulturens offer rakt i ansiktet ? Lev som du lär för fan, visa din mongloida nuna i förorten, åta dig att hysa ditt hem för ensamkommande, besök mångkulturen din vidriga hycklare !

Anonym sa...

700.000 invandrare går till jobbet varje vecka! Du vet detta är en LÖGN för många jobbar bara en timma i veckan!

Alla ARBETSLÖSA invandrare då Lars? VAD ska vi göra med dom?

http://6misslyckande.wordpress.com/

218.000 arbetslösa

35% utlandsfödda arbetslösa

67% går på socialbidrag

VAD SKA VI GÖRA MED DOM LARS?

Anonym sa...

Jag tycker inte om Din blogg. Du försöker ta bort glädjen med hockeyguldet.

Man ska inte göra partipolitik av idrott.

Du lyckades säkert göra några få "rasister" upprörda. Grattis! Och många sportälskare ledsna, som kanske bara inte gillar precis allt med Din politik.

Anonym sa...

Moderat är synonym med rasförrädare. SD2012!

Anonym sa...

Jag tycker inte om din blogg men jag kräks på din rätt att driva den.
/Moderat

Anonym sa...

Efter ditt förra inlägg så trodde jag nån hade kapat ditt konto! Men du är ett levande bevis på att om man är tillräckligt mycket politiskt korrekt så kan man komma hur långt som helst oavsett talang.

http://www.dn.se/ledare/kolumner/demokratin-som-mentalitet

Patrik, Ängelholm sa...

Lars,

Du är lika mycket en tillgång för Sverigedemokraterna, som en belastning för Moderaterna.

Jag lider med dina partikamrater.

//Patrik, aktiv sverigedemokrat

Anonym sa...

Valet 2006 röstade jag på M.
2010 röstade jag på SD. Jag har alltså gott och blivit rasist utan att jag vetat om det. Fråga till dig Lars: Om jag röstar på moderaterna 2014, är jag fortfarande rasist då?
Om inte du kan svara, tror du någon på Expo vet?

DKHN sa...

Att han använder sig av ordet "rasist" i var och varannan mening berättar väl ganska mycket om vilken intelligensnivå han ligger på. Inga konkreta motiveringar, inga motargument, bara en åsikt om att alla är "rasister" om man inte sitter bakom skygglapparna och hoppas att det går bra. Att han sen ännu lägger till superfloskeln att så och så många utrikesfödda går på jobb i Sverige gör ju det hela ännu roligare...

Jimppa. sa...

Duktig du är som anklagar en site www.avpixlat.info om breiviks massmord, det roliga är ju att siten inte ens fanns när breivik utförde sitt dåd!!

Du kan väl åtminstone ta reda på LIITE fakta om nånting innan du slänger ur dig en massa skit?

Dessutom, hur kan du och med vilken rätt påstå att SVERIGEDEMOKRATER är rasister? Säger du ofta också att ALLA muslimer är terrorister?

Du har faktiskt ingen koll alls, jag som invandrare själv kommer aldrig att lägga min röst på ett parti som har dig som representant, när man bara tar antaganden ur luften och inte har nåt att backa upp med, då är man inte trovärdig för 5 öre, dvs DU är inte trovärdig för 5 öre! De 700,000 som du pratar om som går till "jobbet" varje dag, innefattar de även de (EN STOR DEL) som en dag i veckan i en timme går till aktivitet?? Nä, trodde väl inte det heller skall du börja säga nåt, så säg hela meningen då.....

SD är det parti som vill Svenska medborgares bästa och det sticker väl i ögonen att ni, PK:isterna inte längre kan backa från de galenskaperna ni sagt. Tur att SD finns som en motpol mot såna som dig och ditt parti, usch!

Anonym sa...

Som jag uppfattar SDs strävan är Mika ett praktexemplar på lyckad integration till en typisk svensk sportkultur. Framstående skridskoåkare och hockeyspelare.
Kan det bli bättre?
Dina slutsatser måste vara ett resultat av korvstoppning. Inte kritiskt tänkande.
Men det vet vi hur det funkar i ditt parti efter att vi nu läst Anne-Marie Pålssons bok Knapptryckakompaniet.
Eget tänkande tillåts inte.
Så, du är förmodligen rädd för kompanistryk och hoppas du visat tillräcklig underdånighet nu.

Anonym sa...

Beckman, du är en vidrig människa! Och en belastning för ditt parti.

T. Sandström

Anonym sa...

Du är ju helt otrolig. Hur kan människor som du ens klara sig ute i verkligheten? Jag antar att du bodde för länge hemma hos mamma och sedan gick direkt med i MUF utan att fått någon som helst arbetserfarenhet?

Har du ens varit ute i Sverige och sett verkligheten?

Du är ju så verklighet-frånvänd så an blir ju mörkrädd.

ALDRIG mer en röst på M!!!!!

Anonym sa...

jag tillhör en av dom 700000 utlandsfödda som går till jobbet varje dag och gillar inte att du som politiker använder mej som slagträ i en debatt som enbart handlar om hur du själv ska få så mycket makt som möjligt. Tycker faktiskt att du borde ta dej ett riktigt jobb och bidra till samhället istället för att syssla med något du varken har kompetens eller begåvning till, nämligen politik. Dina argument är mycket pinsamma och patetiska. Jag skämms nästan över att leva i ett land med politiker som dej...

Anonym sa...

Avpixlat.info är adressen.

Du gör bort dig när du pladdrar om Sverigedemokrater som rasister. SD har gott om invandrare både i partiet och bland sina väljare.

Det är du som inte har alla avbytare i båset som förespråkar en invandringspolitik som gör Sverige till ett jättelikt "Malmö". Skärp dig och argumentera som en vuxen så slipper du skämma ut dig och ditt namn på en av Sveriges största politiska bloggar.

Johannes Brahe
Invandrare 2a gen.

Anonym sa...

Beaty is skin deep, ugly goes to the bone.

Ja ful och elak är du, eller i alla fall försöker vara elak. Men egentligen gör du mest bort dig, vilket du nog är för korkad för att fatta. Tragiskt.

Det du sysslar med, som alla med någorlunda intelligens fattar, är att hylla dig själv genom att mobba det accepterade moboffret, ja SD. Modigt, verkligen modigt! Känns det bra att va så god genom att stå i mobpöbeln? Misstänker att du själv blev mobbad som barn med tanke på ditt utseende och din intelligens. Men nu är du kung! Mäktigt..

Anonym sa...

Alltså,

Jag tycker Beckman polariserar och uppenbart försöker provocera, men en del kommentarer här med personangrepp och annat gör att det blir ni som förlorar, inte Beckman.

Försök skriva kommentarer som ni även skulle kunna stå för när SVT står och filmar och er svärmor tittar på, så blir debatten mer sansad.

I annat fall kommer ni som inte uppför er att bli behandlad som en SD-pöbel som inte kan argumentera, och det vinner Beckman på och ni förlorar på det.

Anonym sa...

Din stackare men det kommer en dag då du vaknar

Andreas J sa...

Men snälla... jag tycker verkligen synd om dig! Jag hoppas att du inte har barn, med tanke på det som din partiledare sa i samband med överfallen på SD-politikerna:

”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.”

...DU är en av dem!!!

Sen lite kuriosa till ditt tidigare inlägg:

"Noterbart är också att Ibrahimovic är mest populär bland sympatisörer till Moderaterna och SVERIGEDEMOKRATERNA, 29,8 procent respektive 28,5. Stödet bland Centernsympatisörer är nästan hälften, 15,3 procent."

Källa: http://svt.se/2.21865/1.2282047/zlatan_mest_populara_idrottsman

Det enda bra som kan komma ut av denna blogg är att du får folk till att inte rösta på NYA moderaterna!

/Kingen

Jacob sa...

herregud Lars, tror du ens själv på ditt eget ljug eller försöker du visa framfötterna för att få uppmärksamhet av pappa fredrik.

politiker måste våga tala om det negativa konsekvenserna av de besluten som tas i riksdagen så att dessa kan åtgärdas på något sätt vilket SD gör. M och de andra partierna försöker införa en åsiktsdiktatur där all kritik mot vissa politiska beslut stämplas med avskyvärda epitet. jag skäms för att en gång har röstat på dessa Moderata dönickar!

Anonym sa...

Hmm du Lars när du säger att 700 000 går till jobbet varje dag då räknar du in Finnar och Europer men skulle du kolla folk från MENA så blir siffran en annan vem tror du att du är,trähatt

Anonym sa...

Hej Lars,

Jag tänkte först kommentera inlägget du gjorde tidigare om JVM eftersom det är ett riktigt lågvattenmärke - ologiskt, nedsättande till höger och vänster och fullständigt onödigt.

Men så såg jag detta istället - precis samma självmål igen! Har du läst kommentarerna du fick? Du verkar inte ha fattat ett dugg i alla fall - du ser ganska trög ut på bilden - nu skall man inte döma hunden efter håren, men här verkar det stämma.

Jag har tidigare röstat på M (jag har aldrig röstat på SD), jag har lång högskoleutbildning, jag har stor erfarenhet av att arbeta med invandrare från alla delar av världen och jag har rest ganska mycket. Det borde inte vara arketypen (slå upp det!) för den rasist du hela tiden pratar om. Tvärtom borde jag vara en given moderatväljare.

Ditt sätt att resonera och uttrycka dig gör dig till en skam för riksdagsmannakåren - om du är en av de 349 personer som är bäst lämpad att stifta lagar i vårt land så är vi riktigt illa ute.

Jag kommer inte att rösta på M i framtiden - tack för hjälpen att komma till det beslutet.

Till slut:

Lars, du är en liten man med små tankar som dessutom verkar ganska illasinnade - en liten knöl. Klyftig blir du aldrig men du skulle kanske kunna bli en bra person - en början kunde vara att ljuda dig igenom kommentarerna du fått nu och försöka förstå vad folk (du vet vi, väljarna) försöker säga dig.

Anonym sa...

Är snubben for real? Det verkar som att både en och två säkringar har gått i elskåpet. Mer urbota korkade blogginlägg får man leta efter. Det krävs uppenbarligen inte ett skvatt för att sitta i den högsta lagstiftande församlingen i Sverige idag. Att koppla ihop ett svenskt JVM-guld med invsndring och SD visar bara hur desperat snubben är. Pinsamt!

Anonym sa...

Varför raderar du mitt inlägg där jag frågar om du verkligen lidern av Downs syndrom eller om det bara ser ut som om du har fel antal kromosomer... Det är klart som korvspad att vi i denna vräld där utseende betyder mycket, den värld där sådana som du med gråten i ögat ser er i spegeln och tänker ! REVENGE tänker du, och spottar åt det håll dit de avskyvärda har sagt att det är fritt fram !
Återigen, modernaterna ska ha en eloge för att de tagit en utvecklingsstörd under sina vingar. Det är fin mångfald, men en gode man vore på sin plats då många kan få för sig att det är en normalbegåvad som driver din blogg.

Blev bilderna på Elin Krantz som slaktades i mångkulturens namn för mycket ? Ni som ständigt borstar tänderna på lejonets gap, hopas vid gud att käften slår igen, och ni får skörda er egen sådd ! KRETIN !

Anonym sa...

Vem är den mest korkade moderaten ??
Littorin ??
Vinboxen ASK ???
Kuksugaren och frimuraren Billström ?
Kalle Stropp
Grodan Boll den ryggradslöse 32:an
Fyllot Per Bill
eller är det pösmunken från Gävle
den där Lars Beckman

Anonym sa...

Jag kan också lugnt erkänna att jag har över 200 högskolepoäng (300 med det nya systemet), känner massor med invandrare och tycker en hel del är helschyssta.

Trots detta tycker jag att SD har viktiga poänger som vanliga etablerade partier blundar för.

Varför är invandrare så överrepresenterade vad gäller socialbidrag?

Varför är utomeuropeiska invandrare så fullständigt extremt överrepresenterade vad gäller överfallsvåldtäkter i Oslo?

Varför har Sverige en av världens mest extrema invandringspolitik?

Varför bryter Moderaterna mot likabehandlingsprincipen när man glatt välkomnar Waberi som driver en värdegrund som knappast är demokratisk, strider mot mycket vad jämställdhet står för osv och SAMTIDIGT fullständigt stigmatiserar Sverigedemokraterna. Det är att begagna sig av dubbelmoral om något.

Det finns mycket att diskutera om detta men klart är att något är seriöst fel i samhället och politiken i dag.

Anonym sa...

Vid senast valet sa min kurdiska granne, det är tur att SD finns!
Och tackvarde eran politik så kan jag inte gå till jobbet.

Markus sa...

haha, och så fortsätter karln :D Är det någon som kan lägga upp video på youtube med Lars? Blev intresserad av hur han resonerar och debatterar i kammaren. Något säger mig att denne skatteavlönade knapptryckare läser mycket innantill och inte förmår anpassa motargumenten efter vad han låtits höra.

Anonym sa...

Hej Lars,

Tycker det är alldeles utmärkt att Du tar ställning mot rasismen, men jag anser att M och alliansen är de verkliga rasisterna. Ni (M) och alliansen nekar varje år 10-tusentals asylsökande uppehållstillstånd samt utvisar mängder av människor till sina hemländer. SD kritiserar förvisso den s.k. massinvandringen, men de har för litet inflytande för att kunna göra någon skillnad. Ni, däremot har all erforderlig makt för att besluta om uppehållstillstånd för alla dessa människor. Jag vill därför att Du förklarar varför alla som vill bosätta sig här inte beviljas uppehållstillstånd och varför Du anklagar SD för rasism när det i realiteten är Du och Dina partivänner som är rasister och förnekar 10-tusentals människor inträde till Sverige.
Ser fram emot Ditt svar i detta forum

M.v.h.

christer lindblom

Anonym sa...

Herregud, de flesta kommentarer på ditt föregående blogginlägg höll en bra ton och var sakliga. Du måste väl ändå förstå att folk blir upprörda när du tar dig friheten att säga att 5,7 procent av befolkningen är rasister och att ingen av dessa människor kan glädjas av JVM-guldet pga att Zibanjad avgjorde. Du är en pajas som inte förtjänar ett öre av skattebetalarnas pengar.

Anonym sa...

Den som är den riktiga rasisten är naturligtvis DU, lars Beckman.
Mika Z är född och uppvuxen i Sverige och ändå betraktar Du honom som invandrare och inte som svensk.


För övrigt började Anders Breivik planera sitt terrordåd 2002.
Avpixlat startade i oktober 2011- med andra ord 4 månader EFTER Breiviks terrordåd, ditt.jävla.dumhuvud.

/Steva Ratko

Anonym sa...

Grattis till en framgångsrik politik!

På någon månad har sysselsättningen bland invandrarna ökat med 100.000 personer från 600.000 till 700.000 personer.

Bäste Riksdagsman! Varför har ni inte gått ut med detta? Det är ju utomordentligt!

Är det möjligtvis så att du är motsvarigheten till Jerry i ICA-reklamen?

Att du gått från särskola till riksdagsledamotsjobb via någon form av bidrag?

Jag ska tala tydligt och sakta till dig på enkel lättbegriplig svenska.

D-u ä-r h-e-l-t u-t-e o-c-h c-y-k-l-a-r!

Har lust att tilltala dig med ett Bäste Herr Mongoloid som i boken Dumskallarnas Sammansvärjning.

Det är synd om Sverige!

/Jag vill ha ett homogent och sekulärt Sverige!

Anonym sa...

Som tur är finns det Liberala Partiet att rösta på:)
http://www.liberalapartiet.se/

/fd moderat

Skånedemokraten sa...

Noterar att du kallar såväl Mika Zibanejad som Zlatan för utlänningar även om de är födda och uppvuxna i Sverige. Jag tror att nämnda personer är evigt trötta på att ständigt få epitet utlänning pådyvlat sig. När blir man svensk enligt Er i Moderaterna, efter tre, fyra eller kanske fem generationer i Sverige?

När någon som är första eller andra generationens invandrare gör något bra tillägnas personen nästan alltid epitetet invandrare eller utlänning av Pk-etalisemanget.

När däremot någon som är första eller andra generationens invandrare gör begår ett brott så är personen genast svensk även om personen nyss fått medborgarskap, t ex terrorsvensk gripen i Afghanistan...

Du skriver att Rasisterna i Sd upprörda över ditt blogginlägg. Du läser kommentarerna, annars hade du inte kunnat dra slutsatsen att folk är upprörda. Noterbart är att du inte besvarar alla frågor som ställs till dig i kommentarsfältet. Någon annan slutsats går inte att dra än att du är svarslös.

Är aningen trött på hur snabbt du är att stämpla folk med epitetet rasist så snabbt folk har en åsikt som harmoniserar med Cameron, Merkel och Sarkozys syn på mångkulturalism och invandring.

Skulle vara dig ytterst tacksam Lars som du skulle vilja definiera vem som är rasist och vem som inte är det.

Antar att du inte klarar av att besvara den frågan så jag skulle vilja hjälpa dig men några fler epitet du kan använda på dina meningsmotståndare då du inte klarar av att bemöta våra argument.

Epiteten brunskjorta och nazist är två ord som jag tror att du skulle ha mycket glädje att orera kring.

Anonym sa...

Lars med vems rätt kallar SD medlemmar och sympatisörer för rasister.
Du borde lära dig hur man uppför sig.
Sen kan du ju lära dig vad en rasist är för nåt förmodar att du använder ordet för nån annan gjort det före dig och du vill vara lika tuff.

Anonym sa...

Ha, bra skrivet.

När någon invandrare gör något bra så är de invandrare, men när de gör något dåligt så är samma personer svenskar.

Det är sådan dubbelmoral bland PK-politiker och journalister att det inte finns ord för det.

Och så bor de dessutom sverigedemokratiskt hela bunten i segregerade vita områden.

Anonym sa...

Billig kommentar av en billig Gävlebo i moderata kläder.
Han tror sig vinna fördelar genom fåniga kommentarer.
Lägg ner !

Anonym sa...

Beckmans hemadress är en stadsdel i utkanten av Gävle där jag själv bor. Här bor det väldigt få invandrare, faktiskt så få att vänstermedia i staden föreslog att högstadieskolan några hundra meter bort borde få invandrare ditbussade för att rätta till elevernas brist på förståelse för massinvandringens stora fördelar. Han är alltså en typisk PK-politiker som håller sig långt från de getto-områden han själv varit med att skapa.

Anonym sa...

Det är ju uppenbarligen så att riksdagen är tvungna att skära ner på sina platser i plenisalen när sveriges näst största parti har sådana medlemmar som särskrivande/puckade Lars Beckman, underbettsungdomen Anton Abele och extremistislamisten Waberi.

Att man skulle vara rasist, för att man tycker att vi i Sverige ska sänka vår invandringsnivå till stora delar av resten av Europa. Dessa "rasister" har sett verkligheten. De har blivit våldtagna, och rånade.

Jag skulle väldigt gärna se dig svara på dessa kommentarer med ett välformulerat svar, utan lögner såsom regeringen brukar leverera.

en person med en bra åsikt sa...

"vi som älskar sverige"
vad är det med sverige du älskar?

jag älskar också sverige. och det mesta som är svenskt.

men sverige förlorar sin svenskhet i alla kompromisser med invandrarna vi tar in varje år. jag är absolut inte rasist, tycker bara att vi ska behandla invandrarna bättre och visa dom hur sverige är. inte bara slussa dom till slumområden där det bor massa andra invandrare med noll koll på hur sverige är. ska man bo i ett land ska man lära sig hur landet fungerar, och vi behandlar inte våra invandrare bra nog.

därför röstar jag på sd. för att stoppa invandringen och minska rasismen.

Anonym sa...

Som "SD rasist" är jag inte alls upprörd över Lars Beckmans skriverier. Däremot road på gränsen till att bli skräckslagen. Att jag 2009 gick ur M och anslöt mig till SD börjar framstå som det bästa jag gjort under 2000-talet.

Anonym sa...

Moderaterna fixar nya väljare till SD. Bra. Kanske pga. dig.

Jag och min fru var tidigare aktiva politiker inom moderaterna (kommun och landsting) men kommer att rösta på SD vid nästa val liksom massor av andra borgerliga.

Moderaterna (och alliansen) sover sin “törnrosasömn”. Ni kan inte göra något utan att Sossarna eller Mp stödjer er vilket de sällan gör.

Att mobba ett parti som du och övriga M gör är skrämmande. Hade det varit i skolan eller på en arbetsplats, vilket riksdagen delvis är, så hade ni blivit anmälda och straffade.

Jag tycker du är mer rabiat än Sjöstedt (V). Kan man sälja pooler och samtidigt sitta i riksdagen och uppbära massor av löner, arvoden mm. Vad har du för utbildning som ger sådana tankar på din blogg?


Ingen vänlig hälsning!

Benny L sa...

Med Fredrik Reinfeldt vid rodret och en islamisten Waberi, och så nu dig din pajas, så inser jag att jag gjorde rätt när jag lämnande moderaterna efter många års röstande!
Nu är jag stolt Sverigedemokrat!

Swemyth sa...

Du kallar folk rasister, men vi är vanligt folk som undrar:
http://www.kristianstadsbladet.se/debatt/article1596722/Var-ar-hennes-pengar-som-hon-har-betalt-in-under-livet.html

Är vi rasister för att vi inte vill ha det så här?