Sidor

fredag 6 januari 2012

Det är viktigt att resa i världen och samla in intryck

Media brukar ofta skuldbelägga politiker som är ute och reser med diverse krigsrubriker men jag är av uppfattningen att media skulle skuldbelägga den som inte är ute och reser ofta i länet Sverige och världen, så länge resorna har ett bestämt och seriöst syfte. Genom att studera utveckling och förändringar på plats så blir man bättre politiker, och detsamma sker när man möter olika människor med olika erfarenheter. Jag hoppas att Tomas Tobe och övriga ledamöter i Arbetsmarknadsutskottet får en intressant resa till Brasilien kommande vecka och kommer hem med nya erfarenheter. På de resor som jag har gjort till Brasilien privat så fick man många intryck. Skatteutskottet där jag är verksamt kommer att åka till Australien i höst och där har man genomfört många reformer som vi ska studera. - Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha, så det är skillnad på studieresa och studieresa, snacka om dubbelmoral

Anonym sa...

När ska jag få min resa till brasilien? känner att jag också skulle lära mig mycket av det...eller är det bara politiker som får sådant?

Anonym sa...

Men Lars - du är ju trots allt ett föredöme eftersom du är ute och reser hela tiden.

Anonym sa...

Lars,

Måste säga att det är underhållande att läsa den här bloggen. Du trampar i klaveret väldigt ofta och det utgör en grund för många skratt.

Ett av de mest flagranta misstagen är när du ofta hänvisar till att man inte skall dela in folk i "vi och dom" och hänvisar givetvis till SD. Själv delar du dock hela tiden in folk i "vi och dom", dvs

vi = moderater
dom = alla andra.

Du rackar ner på Vänsterpartiet, SD och alla möjliga men skulle du racka ner på någon moderat politiker på samma sätt? Knappast. Alltså använder du dig inte av likabehandlingsprincipen och kör dessutom med en högaffelsproletär "vi och dom"-mentalitet rakt igenom.

Roande. Fortsätt så ska vi se hur många fler tankefel man kan hitta i dina tafatta resonemang.

Anonym sa...

Du är väldigt tjock och ful.

Anonym sa...

Skulle rekommendera dig en resa till Rinkeby, Rosengård och Bergsjön.
Delge gärna dina intryck här, och när du själv flyttar dit med familjen. Det gäller att leva som man lär.

Jaså, "ni trivs så bra i Gävleborg", men då väntar vi då med spänning på information om när ni i eget hus skall ta emot ert första ensamkommande flykting"barn". Behovet är skriande! Ojdå! Har du "glömt" att anmäla ett intresse att ta emot ett barn? Meddela via bloggen så skall jag med glädje varsko kommunen. Nu vill vi se resultat, inte bara snack.

Anonym sa...

Håller med ovan; du borde i utbildningssyfte ta en studieresa till Rosengård en sen kväll, gärna till kvarter där inte ens en *beväpnad* polis vågar gå ensam. Om det händer dig något måste dock ambulansen vänta tills de får piketeskort innan de kan hjälpa dig. Om du överlever så kan du ju fortsätta skriva att Moderaternas invandringspolitik är grymt bra.

Anonym sa...

Snälla låt bli att resa runt i världen. Sverige har redan så dåligt rykte, och du med dit mongoloida utseende ger de som har fördomar om svenska politruker som fula och efterblivna tonvis med vatten på sina kvarnar. Har du testat dig för ev kromosomfel ? Dina slående likheter med personer som har Downs Syndrom går helt enkelt inte att bortse från.. Inte för att jag ser något fel i att ha förståndshandikappade i riksdagen, tvärtom... Men rätt diagnos skulle nog hjälpa oss att förstå lite bättre och ha större överseende med dina verbala latrintömningar.

Anonym sa...

Denne låtsaspolitiker har avslöjat sig själv som en sån är Sd-fobiker.
Men tacka fan för att han behöver terapi mot alla vanföreställningar om SD
Häldningar UncleBob
(Redo med eldkastaren riktad mot ditt arsle)