Sidor

söndag 17 juli 2011

Fullkomligt logiskt att LO tappar över 300 000 medlemmar när man är en del av socialdemokraternas maktapparat istället för att se till medlemmarnas bästa..

LO rasar i medlemstal rapporterar statliga SVT.

Medlemmarna i LO gör en strategisk bedömning över om man vill vara med i en socialistisk kampanjorganisation och eftersom LO så uppenbart arbetar mot medlemmarnas bästa så lämnar man facket.

Inte en kritisk fråga från SVT journalisten över varför medlemmarna lämnar facket utan istället framställer man det som ett problem. Intressant problemformulering. Den logiska frågan borde vara om inte LO borde ställa sig på medlemmarnas sida istället och lämna banden till socialdemokraterna. Det är klart att LO medlemmen som fått 1700 mer disponibel inkomst blir förbannad på sitt fackförbund som vill höja skatten med motsvarande summa. Samma LO som vill ta bort RUT och ROT avdraget och även införa en progressiv kapitalbeskattning och återinföra en fastighetsskatt.... LO verkar stå till vänster om vänsterpartiet i skattepolitiken. Inte undra på att medlemmarna flyr.

2 kommentarer:

Anonym sa...

fan va´ du är full av skit....

Lars Beckman sa...

Tycker du? Varför tror du att medlemmarna lämnar LO?