Sidor

söndag 4 juli 2010

Statsminister Fredrik Reinfeldt utklassar Mona i förtroende.

Expressen skriver om den förtroendeundersökning som är genomförd mellan Statsminister Fredrik Reinfeldt och Mona. (klicka på rubriken)

Statsminister Fredrik Reinfeldt får tre gånger så hög poäng i "duglighet" som oppositionsledaren Mona Sahlin, enligt TT/Skop.75,5 procent säger att han är bäst på att vara regeringschef. Bara 24,5 procent svarar Sahlin på frågan om vem som är mest lämplig för jobbet.

Gävleborgs län skulle bli oerhört hårt drabbat vid ett eventuellt regeringsskifte med kraftigt höjda drivmedelspriser, höjda skatter för alla som arbetar och införda kilometerskatter för tung trafik som skulle göra allt vi behöver dyrare, och som effektivt skulle slå mot jobben, då företagen i vårt län skulle få sämre konkurrenskraft.

5 kommentarer:

hanna sa...

det är väl inte så konstigt med den häxjakt ni bedriver på röd-grönt !

Lars Beckman sa...

Socialdemokraterna klarar det så bra själv med den politik man vill föra som attackerar både stad och land - samtidigt.

PEJ sa...

Det är inte frågan om land mot stad. Det är ingen tävling.

Det är frågan om Sveriges framtid - det betyder ALLA invånare.
Inte bara rika - som ska ha mer, och fattiga som ska ha mindre.

Anonym sa...

OJ OJ PEJ ,det är ju tydligen så att F.N går inte er politik hem hos svenska folket, det måste kännas tungt för er. Jag riktigt längtar till den 19/9 Då alliansen får förtroendet i fyra år till.
//Anders Jämthagen

PEJ sa...

Anders..... Efter det jag hör ute i verkligheten (ett ställe du sällan vistas) så tror jag mera på en jordskredsseger till röd-grönt.

Alliansen har HELT UPPHÖRT att prata om vad de vill...... de pratar endast om vad de INTE vill - det orkar ingen lyssna på.