Sidor

onsdag 12 maj 2010

Gävle kommun firade fritidshemmens dag idag enligt Gefle Dagblad - så sin vana trogen hade Gävle kommun ett firande även idag.

Gefle Dagblad skriver på nätet om att Gävle kommun hade ett firande av Fridhemsskolans fritidshem, så vi klarade inte ett par dagar utan kommunala invigningar eller aktiviteter. Den här gången är det Gefle Dagblads redaktion som skriver om Strålande sol, glada barn och nöjda föräldrar. När fritidshemmens egen dag firades på Fridhemsskolans fritidshem blev det en timmes scenshow på skolgården inför jublande föräldrar och anhöriga. (klicka på rubriken för hela artikeln)

Det är bara att konstatera att de krafter i Gävle kommun som är djupt upprörda över att Gävle kommuns politiska ledning bestämt att det ska vara invigningar och firande ett par gånger i veckan fram till valet ser ut att få rätt. Gävle kommun har som bekant Gävles största reklam och eventbyrå och deras uppdrag är att få media att sätta fokus på annat är kritisk granskning. Glädjande nog låter även Gefle Dagblad andra röster komma till tals i artikeln också, till skillnad från andra medier som inte har den vanan, om man inte ska beskriva alliansens olika förslag, för då har man en helt annan problemformulering.

Inga kommentarer: