Sidor

fredag 26 februari 2010

Socialdemokraterna har publicerat en cirkulärinsändare i Arbetarbladet

Expressen avslöjade under hösten att Socialdemokraterna har spökskrivare i Stockholm som skriver cirkulärinsändare som sedan publiceras anonymt i lokaltidningarna runt om i landet. Arbetarbladet har en insändare idag,anonym, som går till attack på avdraget för hushållsnära tjänster och den är publicerad i andra tidningar i Sverige med andra anonyma skribenter.

Det här är socialdemokraterna mycket skickliga på och vi kommer att få se många sådana här insändare fram till valet. Poängen med att inte skriva under dem från socialdemokraterna är att det inte någon behöver stå för det sliskiga och slaskiga innehållet med ett lokalt namn som avsändare utan det räcker att någon på Folkets Hus området skickar in den anonymt.

2 kommentarer:

ewajansson... sa...

Var, var, var är den publicerad mer än i Arbetarbladet?

hanna sa...

Beckman för f-n....... skärpning nu !!!

Ska du bli riksdagsledamot måste du ha koll på lögnarna och det som saknas mest av allt hos dig: sanningen.

Från dec 2009 tom jan 2010 hade Moderaterna 26 insändare och 19 debattartiklar i Arbetarbladet. Av dessa var 70% skrivna av centrala företrädare (på riksplan alltså) dessa gick ut över landets tidningar som centralproducerat material - oftast underskrivna av lokala företrädare....... Så att endast S skulle hålla på med något sådant är en renodlat LÖGN - men du börjar ju bli van vid detta, att ljuga alltså.