Sidor

lördag 19 november 2022

Ett historiskt svek mot alla borgerliga väljare som har röstat fram ett högerstyre i Gävle!

När nu även KD i Gävle ser ut att välja samma väg som C och L och bli ett socialistiskt stödparti så är det ett historiskt svek mot alla som har röstat borgerligt i Gävle. Det betyder att Moderaterna de kommande 4 åren måste hämta hem de 9 mandat till borgerligheten från stödpartierna C L KD till S i valet 2026 så att Gävle kan få en bättre samhällsutveckling och ett högerstyre.

Väljarna röstade borgerligt i valet 2022 men C KD L i Gävle väljer att ge bort sina mandat till socialdemokraterna och miljöpartiet. Jag har fått många upprörda telefonsamtal mejl messenger och sms från väljare som är mer än förbannade över de tre små partierna som nu sviker de hårt arbetande borgerliga och företagsamma väljarna  genom att ge S makten.

 Mitt svar är att varje parti väljer sin egen väg framåt och att nu får väljarna vara ännu tydligare i valet 2026. Det är dock inte försent för de tre mindre partierna att återkomma till borgerligheten eller för sd att köpa det upplägg som de tre mindre partierna vill ge dem. Gävle förtjänar det högerstyre som väljarna har röstat fram!  

Inga kommentarer: