Sidor

onsdag 7 augusti 2013

Ännu ett exempel från landstinget Gävleborg med en familj som har tvingats hem med tidig hemgång från förlossningen.

Gefle Dagblad skriver om ännu en familj som upplevt otryggheten med tidig hemgång på förlossningen i Gävle. Vi moderater är mycket kritiska mot tidig hemgång på BB, eftersom mp s och c driver det som en besparingsåtgärd.

Verkligen slår alltid politisk retorik och det är nästan som att man tycker synd om Kenneth Nilshem som har varit vänlig nog att publicera sin slutreplik till GD på sin blogg. Lagom när han ska försvara och förklara c hållning så kommer alltså ännu ett exempel. Man skulle kunna hoppas att Anders W Jonsson tar ansvar för c i länet och hjälper c till insikt eller gör han sig istället till försvarsadvokat för verksamheten? Vi moderater kan invånarna i länet känna sig trygga med. Vi står alltid på medborgarnas sida och kommer alltid att verka för att sjukvården förbättras.

För en borgerlig väljare i länet är det också viktigt att veta att röstar man på moderaterna så får man också en bättre sjukvård. Bevisligen så har s misslyckats även med sjukvården i Gävleborg, och en röst på oss är inte en röst på fortsatt s styre. Det är bra för patienterna, men ännu bättre för medarbetarna som har att se fram emot ett nytt ledarskap i landstinget Gävleborg.

Inga kommentarer: