Sidor

måndag 10 december 2012

Ännu en rasist från sd som varit och slagits på stan i fyllan utan att komma ihåg vad som hänt..

Ännu en rasist från sd har varit på stan och slagits skriver Gefle Dagblad. Sd säger att de vill prioritera rättsfrågor men frågan är om de inte menar att de istället ska sysselsätta rättsväsendet. Det är inte så konstigt att lokala sd företrädare springer på stan och slåss när ledande sd företrädare inte försöker förhindra brott utan filmar detsamma med mobiltelefon istället och beväpnar sig med järnrör.

I Gävleborg är såväl Jimmy Åkessons flickvän Louise Erixon  dömd för misshandel som Roger Hedlund den lokala sd ordföranden i Gävleborg.  Arbetarbladet skrev i en ledare för någon vecka sedan om detta.

Arbetarbladet skrev följande om de två brottsdömda politikerna från länet och övriga sd politiker som också har dömts för brott;

"Sverigedemokraternas starke man i Gävle, Roger Hedlund, som numera arbetar för Sverigedemokraterna i riksdagen, är dömd för misshandel.Samma sak gäller Louise Erixon, dotter till Sverigedemokraternas riksdagsledamot Margaretha Sandstedt, flickvän till Jimmie Åkesson och politisk sekreterare åt Björn Söder. Även Erixon är dömd för misshandel, efter att ha knuffat omkull en flicka, slagit henne i huvudet och bitit henne i kinden.

Sverigedemokrater tycks alltid ha goda ursäkter för sitt agerande. Roger Hedlund säger exempelvis till Expo i en intervju från 2006 att han inte begått den misshandel han dömts för. Louise Erixon avfärdar sin misshandelsdom med sin låga ålder (hon var 16 när hon dömdes). Erik Almqvist valde att ljuga om den där natten 2010. Christian Westling likaså. Kent Ekeroth tog timeout. Och Isovaara, han ursäktade sig med att han blivit rånad. Trots att han inte blev det. Isovaaras efterträdare, Markus Wiechel, han är i sin tur dömd för bland annat förtal. Oskyldigt dömd, enligt honom själv."

Så sd är inte ett parti som andra och det är närmast ett hån mot polis och domstol när sd pratar om att de arbetar med rättsfrågor - om de inte som sagt var menar att de ska sysselsätta rättsväsendet.

1 kommentar: