Sidor

söndag 18 mars 2012

Unga Örnar som är en del av den socialistiska arbetarrörelsen skriver emot Anders W Jonsson och centerpartiet på SVD debatt. I Gävle kommun bedriver de fritidsgårdar på entreprenad

SVD debatt skriver en företrädare för Unga Örnar en mycket skarpt socialistisk debattartikel mot Anders W Jonsson centerpartiet. Att Unga Örnar för fram socialistiska ideer är inte så konstigt och man skriver själv under debattartikeln och påpekar att man är en del av socialdemokratiska arbetarrörelsen.

Det är alltså till den socialistiska kampanjorganisation som Gävle kommun lagt ut fritidsgårdar på entreprenad. Det är inte några små summor vi pratar om utan cirka 13-16 miljoner betalas ut per år till Unga Örnar. Det som är riktigt allvarligt är dock att inte våra barn och unga i Gävle får vistas i en miljö som är opolitiskt utan socialdemokraterna gör allt vad de kan för att påverka våra barn och unga i Gävle i en socialistiskt riktning. Platsannonserna till Unga Örnar säger att den som vill jobba där ska dela arbetarrörelsens värderingar. Tänk om ett lärarjobb i kommunen skulle utannonserar på motsvarande sätt. Det är djupt olyckligt att detta förekommer i Sverige 2012.

Inga kommentarer: