Sidor

fredag 6 januari 2012

Den nya v ledaren i Sverige och Fidel Castro på Kuba synkade utspel?

Nya V ledaren i Sverige gör ett klimatutspel samma dag som Fidel Castro gör det. Synkade utspel och goda relationer mellan kommunistpartierna? http://m.news24.com/news24/World/News/Fidel-Castro-warns-of-climate-change-20120106 - Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

brenulf sa...

ubgefär som du då, pajas!

Anonym sa...

Moderaterna får väl skicka en invit till Castro om samarbete, precis som de gjorde till Sjöstedt.

Johnny Nilsson sa...

Märkligt att (VP) vill driva klimatfrågan vidare när den borde vara stendöd med hänsyn till Climategate 1.0, 2.0, 3.0 som avslöjade klimatbluffen, mänskliga koldioxidutsläpp har ingen signifikant inverkan på jordens temperatur, det finns däremot ett starkt samband mellan solens aktivitet och jordens temperatur som flukturerar mellan istider och värmeperioder i 100.000 åriga cykler.

Det verkar korkat att föreslå lösningar på ett problem som inte existerar.

Vi behöver där emot bra miljövård och bra energiförsörjning.

Anonym sa...

Jag förstår att du gillar att få utlopp för din frustration genom att sparka på det legitima målet, att få känna tillhörigheten i "rätt lag"
När man som du är så extremt ful och ser ut som en utvecklingsstörd individ så är det härligt med den bekräftelse man känner genom att ställa sig i det självutnämnda vinnarlaget och kasta skit och förtala motståndaren. En motståndare som erat vämjeliga skrå har utsett till ett legitimt mål att häckla och förtala ! Ditt mongoloida utseende går stick i stälv med den intellktuella nivån på dina skriverier... USCH ! Bara i ett land som sverige kan en idiot som du leva gott på andras skattepengar, och du har inte mage att känna skam när du får din månatliga lön... PARASIT !