Sidor

tisdag 9 augusti 2011

Nya Moderaterna fortsatt störst i höstens första opinonsmätning... Säkert tecken på att det är så var att statliga SVT text inte refererade till den..

Metro skriver om höstens första opinionsundersökning där Nya Moderaterna är fortsatt största parti. Ett säkert tecken på att man vet att alliansen leder en opinionsundersökning eller att Nya Moderaterna är största parti är att statliga SVT text inte lyfter fram undersökningen. Det måste vara en bit sorg hos vissa medier nu när de gjort allt den kunnat för att lyfta fram s de senaste veckorna...

Alla ledare har en smekmånad och Den stora Håkan har nu passerat sina första 100 dagar med råge. Nu borde det börja bli dags för granskning av s framtida politik. Att de sagt nej till alliansens framgångsrika politik är väl känt men vad vill de istället? Vilka alternativ har väljarna framför sig? Om s vill stoppa jobbskatteavdraget - som de alltid röstat nej till - vad är deras alternativ till jobbskapande politik? Och då menar jag inte floskler som att de vill förstärka infrastruktur mm för det gör redan alliansen. Det finns inte någon annan regering som satsat mer resurser på varken infrastruktur eller offentliga sektorn.

Tänker Juholt och s hålla rasisterna kort när det gäller inflytande över den ekonomiska politiken i Sverige eller tänker man söka aktivt stöd hos rasisterna för att försöka få igenom s nejsägarpolitik och vilka konsekvenser skulle det få att s och sd fortsätter arbeta aktivt tillsammans sida vid sida? Tänker man samarbeta med sd även när det gäller invandringspolitiken i såfall? När är det dags för en kritisk granskning om just samarbetet mellan s och sd?

Ledarsidan på Arbetarbladet har varit tysta som små möss men redaktionerna skulle kunna jämföra vad Raimo Pärssinen (s) sa före valet - det borde finnas inspelat på band - och deras agerande i Riksdagen...1 kommentar:

Anonym sa...

patetiskt - igen!