Sidor

fredag 15 juli 2011

I socialistiska styren vill man inte ha en öppen och fri debatt utan styrning. Det vill inte Jenny Wennberg på Arbetarbladet heller..

Det som kännetecknar socialistiska länder är att man inte vill ha en öppen och fri debatt. Det var därför som s kvinnor en gång i världen ville förbjuda paraboler så att inte svenska folket skulle få ta del av annan media än den statliga. Det var därför som s var emot fri radio och tv utan man ville enbart ha den statligt politiskt kontrollerade SVT och SR. Politiskt kontrollerad genom den ägarstiftelse som finns.

En annan s minister talade om att internet skulle bli en fluga - eller rättare sagt hoppades på det...

På Arbetarbladets ledarsida står det att man kan följa ledarsidans skribenter via Twitter men Jenny Wennberg har för säkerhetsskull blockat bl a mig så att man inte kan skriva tillbaka i god socialistisk tradition - för det vore ju olyckligt om det gavs kommentarer och debatter som inte följer den socialistiska tanke som hon vill föra ut. Personligen så har jag inte blockat de som tycker olika än mig själv utan poängen med interaktiva medier är just att man ska kunna utbyta tanker och ideér genom snabba och rappa inlägg till varandra. Men är man socialist så vill man förmodligen kunna styra och kontrollera samtalen och då blir också en blockning logisk.

Inga kommentarer: