Sidor

tisdag 19 april 2011

Den statliga radion kör nu en låt med Olof Palme (!)

Det är bra att den statliga radion agerar mot rasistiska och främlingsfientliga partier. Sedan är det komplicerat att man i en fri demokrati faktiskt väljer in sd i Riksdagen och just det kan man faktiskt inte ha några synpunkter på. I en demokrati får svenska folket rösta på alla partier som ställer upp i ett val.

Just nu spelade man en låt med Olof Palme som uttyckte ilska över främlingsfrihet. Det är bra men jag kan lugna både Håkan från Gävle som hade önskat låten och den redaktion som valde ut den. Sverigedemokraterna är på intet sätt med och styr Sverige förutom när Ylva Johansson (s) förra veckan bjöd in dem till regelrätta förhandlingar.  Alliansen som styr Sverige tryggt och säkert  och pratar varken med eller förhandlar med sd.

Så det skulle alltså inte vara Olof Palme som Radio Gävleborg tar som exempel utan Gösta Bohman eftersom det är s som försöker styra Sverige genom sd.

Det är också något som Arbetarbladets ledarsida fortfarande efter en vecka inte har kommenterat på ledarplats. Vad säger Kennet Lutti om det agerande som Ylva Johansson gjorde förra veckan när man bjöd in sd till överläggningar? Och vad säger Raimo Pärssinen, vår s riksdagsledamot som medverkade på mötet?

2 kommentarer:

PEJ sa...

var det 9 av 10 SD omröstningar som hade gått Allians-vägen???

men det var ju Expressen som avslöjade det - nu är de väl också en statlig media (som borde avvecklas), eller ??

Linda sa...

Men Lars. Man kan inget annat än beklaga din totala brist på verklighetsförankring. Det gäller för övrigt de flesta av dina partikompizaj.