Sidor

lördag 29 januari 2011

Lutti skriver på s-märkta ledarsidan i Arbetarbladet det han har betalt för att göra - att skydda partiets agerande i Gävle.

Kennet Lutti uppmärksammar mitt blogginlägg på ledarsidan i AB idag, och gör det han har betalt för av den socialdemokratiska ledarsidan - sågar Moderat Riksdagsledamot. Läs gärna hans ledare.

Kennet Lutti skulle behöva träffa några av de företagare som är verksamma inom näringen i Gävle kommun och lyssna till företagarnas berättelse om den skillnad som förekommer i myndighetsutövningen som är nu mot för tidigare så jag ska personligen försöka arrangera ett möte mellan några av alla de företagare som har berättelser att delge men, förmodligen på goda grunder, så vill inte företagarna berätta sina versioner offentligt eftersom man är livrädd för att få sitt tillstånd indraget.

Det här är ett problem som politiken måste lösa. Jag tror faktiskt att man kan verka som myndighetsutövare utan att för den skulle hamna i konflikter med branchen och uppenbarligen har det fungerat tidigare även i Gävle.

Jag tycker det är ett stort problem för alla arbetslösa i Gävle att jobbskaparna - företagarna - upplever så dåligt företagsklimat och sådana här publika incidenter kommer inte att underlätta arbetet med att skapa ett bra företagsklimat i kommuen. Företagarna klarar sig alltid. Man kan välja att inte expandera sitt företag eller flytta från kommunen utan de som drabbas är alla de arbetslösa som faktiskt inte får ett jobb. Det bekymrar mig men tydligen inte Kennet Lutti som gör det han har betalt för utan att sätta sig djupare in frågan om varför det har uppstått så många konflikter på det här området det senaste året i Gävle.

1 kommentar:

PEJ sa...

Nu lyckades du skämma ut dig själv inför hela den Moderata partiledningen i Gävleborg..... att springa omkring och skrika ut lögner och förtal uppsnappat på fina middagar och skumma möten med dina företagarvänner är inget annat än att göra hela kommun/riksdagen till en simpel Robinson-tävling - fy fan!!!!