Sidor

söndag 6 juni 2010

Nationaldagen i Gävle hade kunnat vara hela kommunens men Socialdemokraterna valde att politisera den!

Sveriges nationaldag hade kunnat vara en dag för hela befolkningen men Gävle kommuns event och marknadsavdelning har satt Carina Blank (s) som talare och konferencier i kommunens officiella firande i Bolougnerparken. Det är att politisera nationaldagen vilket är djupt olyckligt. Carina Blank har sin högtidsstund på 1 maj. Vi väljer därför att fira på annan plats som är opolitisk.

6 kommentarer:

hanna sa...

Fick ingen Moderat vara med?? Men då ska vi absolut avstå från allt deltagande.

Som på dagis.

Picus.V sa...

Och det är inlägget från dig är "opolitiskt"?.....

Lars Beckman. ALLT du skriver är så politiskt färgat så man måste vara fullständig "idoit" för att inte inse syftet...

Anonym sa...

Otroligt imponerande att ni bara orkar grina över allt som Beckman skriver. Konstigt att inte PEJ redan har varit här och tjurat.... Undrar vad hans facklig medlemmar tycker om att han sitter på arbetstid och tjafsar på bloggar. Alla medlemmar kan ju knappast ha PEJ:s lilla röda.....

Lars Beckman sa...

Den här bloggen är politisk men nationaldagen borde vara opolitisk. Carina Blank har sin dag den 1 maj. Det är därför det är Kungen som talar på Skansen.

Picus.V sa...

Till "Anonym"...
Jag tror att Hanna, PEJ och undertecknad faktiskt gör Lars en tjänst. Tänk vad "kul" det vore om Lars fick skriva allt han ville utan att någon kommenterade det...

Nä. Vi skulle nog ha en bonus :-))) Typ, så.
Hanna, PEJ och gamle Picus gör den här bloggen kanske lite mer "spännande" att läsa. Vi sätter lite "fjong" på det hela så att säga :-)))

Lars, min bonus kan du sätta in på cancerfondens konto för prostatacancer.
Hanna, PEJ och "herr Anonym" får välja själva......

PEJ sa...

till Anonym

Kan bara informera dig om att ALLA kommentarer jag ger på den här bloggen sker enbart på fritid.

Dessutom en eloge till Lars Beckman - som har fått lite fart på sin blogg med kommentarer och svar/frågor. Andra kända lokala Moderater vägrar släppa in folk (särskilt motståndare) att lämna kommentarer på sina bloggar.

Tack, Lars för att du är en annorlunda Moderat.