Sidor

lördag 27 november 2010

Utanförskapet i Gävleborg har minskat med 9 000 personer på 5 år men det verkar Kennet Lutti i Arbetarbladet tycka vara ett problem.

Kennet Lutti ledarskribent på Arbetarbladet skriver i dagens ledare om min kommentar på bloggen om moderaternas framgångar i väljaropinionen. Jag har personligen mejlat RUT undersökningen till honom som visar att utanförskapet har minskat med 9 000 personer i Gävleborg på 5 år men det kommenterar inte den gode Lutti. Det vore klädsamt om även AB konstaterar att alliansens politik fungerar väl i Gävleborg men det kanske är att begära för mycket? Sedan är det en annan sak att systemet som har införts har justeringar som måste till, och att vissa statliga myndigheter verkar agera utifrån en lagstiftning som inte är förändrat eller har infört en policy som har gått för långt. Där får då politiken gå in och justera den statliga verksamheten i lagstiftning om de inte förstår den politiska signalen.

klicka på rubriken för ledaren i AB.

3 kommentarer:

PEJ sa...

Lars - har du inte förstått att dessa 9000 personer idag är HELT UTAN inkomst - och det är därför de inte finns som sjukskrivna eller arbetslösa längre????

Det är ju tyvärr så Allianspolitiken fungerar - se till att människor förlorar rätten till inkomst - då är alla problem lösta.

Lars Beckman sa...

PEJ. Nej du har fel. De är inte alls utan inkomst.

PEJ sa...

vad gör de då?? Vart jobbar de???
Kom igen nu, Lars - redovisa resultaten.........