Sidor

lördag 13 november 2010

Avgår Mona imorgon? Enligt Expressen har man kallat distriktsordföranden från hela Sverige till krismöte imorgon söndag.

Socialdemokraterna är i fullständig panik. Dag för dag gör olika företrädare olika osynkade utspel. Idag var det Östros som skulle avveckla fastighetsskatten i den socialdemokratiska budgeten (för oss övriga är den redan avskaffad tack vare alliansregeringen) och tills imorgon är tydligen alla ordföranden kallad till möte i Stockholm enligt Expressen.

Klicka på rubriken för hela artikeln i Expressen.

Låt mig påminna alla om att det är S-kris. Inte Sveriges. När man lyssnar på den statliga radion så kan man lätt tro att det är Sveriges kris. I fredags så var det till och med en programledare som frågade sin lyssnare på fredag förmiddag om vem som skulle bli nästa statsminister från socialdemokraterna. Samma programledare är mycket närstående med en av länets högsta socialdemokrater. Fri och oberoende media? Men i det perspektivet så är det också logiskt att den statliga radion är mycket bekymrad för partiets kris. MEN för oss övriga så kan vi lugnt lita på statminister Fredrik Reinfeldt och Finansminister Anders Borg som styr Sverige på ett förtjänstfullt sätt.

Det skulle inte förvåna mig om Mona avgår imorgon söndag och att man istället utser en ny tillfällig partiledare.

Inga kommentarer: