Sidor

onsdag 29 september 2010

Ska du söka ett av länets mest spännande och viktiga jobb?

Svenskt Näringsliv har nu lagt ut tjänsten som Regionchef för Svenskt Näringsliv Gävleborg och är du sugen på att jobba med viktiga samhällsfrågor, tveka inte att söka!

Svenskt Näringsliv skriver på sin hemsida: (klicka på rubriken för att komma till ansökan)

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Vårt långsiktiga mål är att Sverige skall återta en tätposition i den internationella välståndsligan. För att uppnå detta behövs en bred intressegemenskap kring värdet av företagande och företagsamhet. Vårt uppdrag är att öka förståelsen för företagens verklighet och att verka för att alla företag i Sverige skall ha bästa möjliga villkor för att verka och växa. Svenskt Näringsliv företräder drygt 60 000 små, medelstora och stora företag. Dessa är organiserade i 50 medlemsorganisationer. Medlemsorganisationerna utgör föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar. Vår verksamhet täcker ett brett fält och vänder sig till olika målgrupper. Vi arbetar med opinionsbildning och kunskapsspridning, utvecklar nya idéer och tar fram konkreta förslag för att skapa ett bättre klimat för företagsamheten. Ett bättre företagsklimat ger fler företag, fler växande företag och fler jobb.

Regionchef i Gävle

Regionchefen är ansvarig för den regionala och lokala dialogen om företagandets betydelse och villkor. Ett arbete som Svenskt Näringsliv vill bredda och fördjupa. Rollen som regionchef förutsätter många och frekventa kontakter med företagare, andra näringslivsorganisationer, med politiker respektive tjänstemän i kommuner och landsting samt med företrädare för skola och högskola. Kontakter med representanter för media är ett vardagligt inslag i uppdraget.

Regionchefen skall vara väl förtrogen med företagandets vardag och ha ett engagerat intresse för samhällsfrågor i vid mening. Intresse för och förmåga att bygga förtroendefulla relationer liksom att ha egen drivkraft är av avgörande betydelse för arbetsresultatet. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är centralt. Arbetet förutsätter många resor i regionen.

Regionkontoret i Gävle är i första hand inriktat på arbete i Gävleborgs län men genom projektarbete kan också arbetsinsatser göras i andra regioner. Regionkontoret i Gävle ingår i samarbetsområde Norr tillsammans med kontoren i Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall och Falun.

Inga kommentarer: