Sidor

lördag 18 september 2010

Arbetarbladet spekulerar i valutgången i Gävle - och föga märkligt tror man att s vinner valet...Vad skulle husse säga annars?

Igår frågade jag här på bloggen vad s-märkta tidningar skulle hitta på för att försöka hjälpa partiet, och nu handlar det tydligen om att gjuta mod i stukade s valarbetare, genom att tidninge påstår att s kommer att vinna valet. Helt utan någon som helst substans i form av en genomförd opinonsmätning eller liknande i botten.

OM s skulle ha skött Gävle så bra, att man bara tappar hälften av stödet som man gör på riksplanet, och om i i M skulle ha genomfört en valrörelse där vi bara ökar hälften så mycket som vi gör på riksplanet, så blir Gävle borgerligt efter valet enligt mina enkla beräkningar.

Nu vet vi att det kokar av missnöje över S i Gävle, och det panikutspel som s gör idag, där man lovar nya idrottsarenor 24 timmar (!!) före valet, visar att man är i fullständig panik.

Nu är förmodligen inte syftet i Arbetarbladet att spekulera i valutgången, för det gör man varje dag på ledarsidan, utan att peppa s valarbetare. Synd att den annars så skickliga redaktionen lånar ut sig till sådana artiklar.

Inga kommentarer: