Sidor

onsdag 11 augusti 2010

Lutti i Arbetarbladet är så arg så att bläcket knappt räcker till! Moderater som är intresserade av idrott. Fy!

Kulturen får för mycket pengar, idrotten för lite konstaterar Kennet Lutti Arbetarbladet idag att Anders Jämthagen och Niclas Bornegrim skrivit på samma tidnings debattsida. "Det vill vi ändra på, skrev två Moderater på debattsidan i går.De räknar upp vad Socialdemokraterna inte har gjort, fast partiet haft 100 år på sig. En lång lista som kulturens motståndare kommer att kapa av under nästa mandatperiod.Den som är intresserad av idrott, och kultur kan ju räkna på saken. Niclas Bornegrim och Anders Jämthagen verkar inte ha ägnat matematiken särskild möda. "

Kennet Lutti är arg så han kokar över att det finns politiker som vill prioritera om i kommunens budget så att barn och ungdomar får mer idrott och vuxna får mindre kultur. Tänk vad hemskt det skulle vara!

Igår när jag var och träffade väljare i Bomhus så var det faktiskt rätt många som tog upp frågan om Gävle kommuns märkliga prioriteringar och det är självklart därför som Lutti gör allt han kan för att skademinimera för socialdemokraterna, vilket han har betalt för, och det sköter han utmärkt. Väljarna har dock makten, inte Lutti och kulturvänster, så det bådar gott inför valet.

Inga kommentarer: