Sidor

fredag 27 augusti 2010

En tung Socialdemokrat till lämnar partiet i Hälsingland och går till Sverigedemokraterna.

Under hösten har Olle Nilsson Sträng, tidigare s-kommunalråd lämnat s för att starta ett eget parti. Kent Pudas ledande socialdemokrat i Söderhamn har meddelat att han lämnar politiken, och nu är det Sven-Olof Nord i Nordanstig som lämnar partiet. Sven-Olof Nord har varit aktiv socialdemokrat i kommunen under många år skriver Hudiksvalls Tidning.. 1988 slutade han som skolstyrelsens ordförande som han suttit som i tio år. Han var även aktuell som kommunalråd med valde att tacka nej eftersom det skulle ta för mycket tid och nu går han till Sverigedemokraterna. Klicka på rubriken för hela artikeln.

Det är socialdemokraterna som tappar väljare till SD vilket i och för sig är ett misslyckande för oss etablerade partier, att vi inte kan visa att missnöjda S väljare istället skulle få sin röst hörd i det Nya Arbetarpartiet Moderaterna.

Idag skriver också Expressen att Thomas Bodström lämnat Sverige - så det är en socialdemokrati i kris som möter väljarna, och uppenbarligen har man inte en politik för arbete och företagande, vilket svenska folket upptäckt.

Inga kommentarer: