Sidor

tisdag 27 juli 2010

3 blåljugande socialdemokrater!

Tre stycken kandidater till Riksdagen har ett inlägg i Arbetarbladet idag, som nu också verkar ha ställt om till en del av socialdemokraternas valrörelse. För ett par veckor sedan skrev jag och Birgittha Bjerken ett svar till samma tre sossar, men det ville inte tidningen ta in, och på redaktionell plats jagar man nu ikapp varje enskilt fall som kan väcka sympati för de tre röda partierna, istället för att sakligt granska de förändringar som har skett i sjukförsäkringen för att hjälpa människor tillbaka till arbetsmarknaden igen.

I sak så är det en inte en lögn att s vill bygga ut rotavdraget för att gälla hyresrätter, men det man inte skriver och säger i artikeln är att för s är rotavdraget tillfälligt, och ska bort så snart lågkonjunkturen är borta medan det för alliansen är en permanent åtgärd för att hjälpa människor i det vardagliga livet, och dessutom behåller alliansen rutavdraget vilket har skapat många jobb i länet.

Uppenbarligen är s i panik för varför skulle annars de tre sätta sitt namn under en artikel som är så uppenbart falsk?

1 kommentar:

Vi tre i valet sa...

Sätta sitt namn under? Vi har skrivit den. Blåljug? Nu tar du verkligen i från tårna. Allt som står är sant. I dag kommer inte ROT-avdraget alla människor till nytta utan bara de som själva äger sina fastigheter. Tycker du det är någon rättvisa i det?