Sidor

torsdag 3 juni 2010

Snart i en dörr nära dig?

Gefle Dagblad skriver om Nya Moderaternas ambitiösa aktivitet där ett stort antal hushåll kommer att få besök av en moderat politiker för att lyssna in vad väljarna i länet tycker är viktigt.

Gefle Dagblad skriver; (för hela artikeln klicka på rubriken)

– Det är viktigt för oss att prata med Gävleborna och få in synpunkter. Vi ska knacka på ungefär 2 000 dörrar i Gävle fram till valet, säger Patrik Stenvard när vi träffar de båda oppositions­råden bland villorna på Bris­gatan i Andersberg.

Inger KällgrenSawela berättar att de bland annat fått frågor och synpunkter om potthålen i gatorna och om Briggen Gerda. När de ringer på hos Margareta Westman får de ytterligare några ämnen att lägga till listan.

Hon bjuder glatt in politikerna till köket och passar sedan på att ta upp några av de saker hon har irriterat sig på.– Landstinget är ingen höjdare. Det blir så krångligt när de ska göra någonting. Och de håller ­inte tiderna, när man ska göra en operation blir den inte av när de har sagt, konstaterar Margareta Westman när politikerna har slagit sig ner vid köksbordet.

Inga kommentarer: