Sidor

måndag 28 juni 2010

Maria Abrahamsson har skrivit ett underhållande inlägg om journalisten Elmbrants bok om svenska statsministrar på sin blogg!

Maria Abrahamsson har skrivit ett inlägg på sin blogg om fd sveriges radio journalisten Elmbrant som skrivit en uppmärksammad bok om svenska statsministrar.

Maria skriver;

"Den gångna midsommardagen har jag på farstukvisten haft sällskap av Björn Elmbrants bidrag i bokserien om svenska statsministrar. I Elmbrant har vi en före detta Sveriges-radio-reporter som till ingens förvåning kom ut som glödröd vänsterskribent. tecknandet av moderatledarens, tillika statsministerns porträtt avviker Elmbrant inte en tum från sin vänstervinkel. Sålunda skriver han (sid 116): ”Men i praktiken har utvecklingen (under regeringen Reinfeldt, min anm) bara gått i en riktning – fler privata apotek och vårdcentraler (fy sjutton), mer av privat bilprovning (ujuj) privata länsbussar, privata tåg (läbbigt!) mer av privata jobbcoacher (nämen) som Arbetsförmedlingen har hyrt in och färre statliga företag.Inte ens Lars Ohly gråter värre än Björn Elmbrant."

Klicka på rubiken för att komma till Marias blogg, och det är tur att inte Maria lyssnar på statlig radio och tv i Gävleborg för då skulle inte hennes blogg räcka till för alla inlägg om hur nyheter konsekvent vinklas ur ett vänsterperspektiv.

Jag nöjer mig numera att skriva om de värsta avarterna som statlig radio och tv producerar men de kanske kommer att vara neutrala nu fram till valet?

Inga kommentarer: