Sidor

onsdag 16 juni 2010

Har Socialdemokraterna lurat Gefle IF om nya träläktaren?

Gefle Dagblad skriver om det nya beslutsförslag som Gävle kommuns socialdemokrater tagit fram om träläktaren. Nu står det att det KAN byggas en vipvåning osv.

Vi som följt socialdemokraterna under lång tid vet att den skrivningen inte betyder någonting annat än ordet kan. Det kan också betyda att om s vinner valet i höst så blir det enbart en träläktare utan funktionella utrymmen som skapar intäkterna som behövs för föreningen. Därför måste alla som gillar idrott i Gävle, Fotboll, ishockey, innebandy, ridning mm rösta på alliansen. Gävle behöver bli en idrottsstad igen.

4 kommentarer:

Picus.V sa...

Lägg Av...

Bara för att du och någon av dina moderatkollegor har som största FRITIDSINTRESSE att kolla fotboll så gör det inte att det är mest prioriterat.

Förskolan, skola, gatorna och förstås...
Gräsmattorna.

Eller?

Anonym sa...

Det är klart att vi ska fixa vägar och klippa gräs med mera, men poängen är att det går att prioritera saker, vad det gäller skolan så vill vi i alliansen satsa betydligt mer en vad ni på det vänstra sidan vill göra det är bara att läsa vår skuggbudget så får du svar på den frågan Picus.v

Picus.V sa...

Nej du signaturen "Anonym"...

Det mörkret klarar jag mig utan. Men jag har förstått att idrotten är mer "prioriterat" än allt annat bland somliga.
Här finns det inga gränser för vad saker får kosta skattebetalarna.

Nä, köp nu en sån där Vuvuzela, fixa Eurosport där hemma och sedan kan vi andra få lite mixat utbud.

Anonym sa...

Men 80 miljoner på ett torg det går bra det, kändes ju fantastiskt nödvändigt, vi hade kunna lagat många gator för dom pengarna.