Sidor

fredag 21 maj 2010

Guld silver och Brons till Hälsingland. Grattis till Lars, Jack och Malin!!

Lars Kvick, Strömsbruk, är svensk mästare och Jack Lindfors, Hudiksvall är bronsmedaljör i Personbilsmekaniker i Yrkes-SM 2010. Samtidigt vann Malin Jonsson, Edsbyn, silvermedalj i klassen som fordonslackare. En fantastisk framgång då alla tävlanden från Hälsingland tog medalj.Efter tre intensiva och svettiga dagars tävlande kunde de tävlande från Hälsingland hämta medaljer i Yrkes-SM 2010. Nu väntar chansen för Lars Kvick att representera Sverige i EuroSkills i Lissabon i höst och WorldSkills i London 2011.

– Att ta medalj i Yrkes-SM är en otrolig merit för dessa ungdomar. De har utmärkt sig bland 200 tävlande och har visat både kämparglöd, tävlingsnerver och prestationer utöver det vanliga, säger Viktor Rasjö, ombudsman LO-distriktet Dalarna och Gävleborg.

– Det kan ge en bra skjuts i karriären och man skaffar sig värdefulla erfarenheter som kan vara av stor vikt i det fortsatta yrkeslivet. Vi är otroligt stolta över våra deltagare i Hälsingland säger Lars Beckman, regionchef Svenskt Näringsliv Gävleborg.

Inga kommentarer: