Sidor

tisdag 25 maj 2010

Enligt SVT är de röda inte överens om a-kassan fast de säger att de har en överenskommelse.

Enligt SVT är redan cirkusen igång mellan de röda partierna. Just nu är det a-kassan man inte är överens om fast man sagt att man varit det...SVT Rapport rapporterar om krisen i det röda samarbetet. (klicka på rubriken)

Tidigare idag så var det ett närmast komiskt utspel där de röda partierna kommit överens om att driva en helt ny linje i utrikespolitiken, nämligen att Sverige ska driva linjen i utrikespolitiken att USA ska dra tillbaka alla sina utlandsstyrkor.

Det var så att man fick nypa sig i armen. Socialdemokraterna har alltså abdikerat till förmån för vänsterpartiet. För ett litet land i norra Europa som är beroende av goda relationer med de stora länder för att sälja och köpa varor och tjänster så ska alltså Sverige börja driva en utrikespolitik som är i linje med vänsterpartiet?

Undrar hur fort det skulle gå att bränna våra relationer med de stora nationernas länder och vilka konsekvenser det skulle få för Sverige? Att idka handelsutbyte med Kuba och Nordkorea är inte en framkomlig väg.

Hur dåligt anseende skulle Sverige få med Lars Ohly som ansvarig för utrikespolitiken?

Inga kommentarer: