Sidor

måndag 19 april 2010

Till Miljöpartiets förtret börjar flyget förhoppningsvis fungera igen idag.

Miljöpartiet vill som bekant förbjuda allt flyg söder om Sundsvall och nu har svenska folket fått pröva deras politik i praktiken med stängda flygplatser med de svåra konsekvenser det innebär för ett litet land långt uppe i norra Europa. Har du också tänkt på att Maria Wetterstrand har varit knäpptyst den senaste veckan om flyget? Ingen journalist har fått tag i henne för att fråga om hur hon tycker att det fungerar för oss vanliga svenskar under det här flygkaoset?

Den här vintern har vi också fått pröva miljöpartiets politik när det gäller energipolitiken med en kärnkraft som gått på reducerad fart med skyhöga elräkningar som följd. Den som röstar på ett gammalt arbetarparti röstar också på miljöpartiet så vi som vill ha rimliga elräkningar och som tycker att flyget är en viktig del av infrastrukturen måste verkligen göra klart för alla väljare vad en socialistisk regering skulle betyda för vanligt folk.

4 kommentarer:

Picus.V sa...

Och varför gick kärnkraftsverken på reducerad effekt?

Var det därför att Maria eller Peter varit där och "tjyvlekt" med stoppknappen? Sluta larva dig.

Kärnkraften ballade ur för att den inte fungerade.
Reparationer och underhåll, och det vill du bygga vidare på? En ändlig energikälla som kostar sanslösa pengar att projektera och tar fruktansvärt lång tid att att bygga.

Med vilken rätt dumpar vi över avfallet till våra barn, deras barn och deras, och deras etc, etc.....
Nä, du Beckman. Jag har söner och du döttrar. De ska inte behöva ta reda på skiten efter dig och mig.

Ska vi börja tänka lite smart snart?
Inte enfaldigt och kortsiktigt....

Picus V.

Lars Beckman sa...

Konsekvenserna av kärnkraftens avstängning blev mycket tydlig i vinter och miljöpartiet vill snabbavveckla all kärnkraft omedelbart vilket är en snabbavveckling av jobben i vårt län.

Vi som är orolig för uppvärmningen av vår jord och inte vill ha utsläpp av koldioxid har kärnkraft att välja på idag som ett realistiskt alternativ. Det kanske skulle gå att bygga ut några orörda älvar, men det tycker jag verkligen skulle vara ett svek mot naturen.

Picus.V sa...

"Vi som är orolig för uppvärmningen av vår jord och inte vill ha utsläpp av koldioxid"...

Välkommen till Miljöpartiet de Gröna :-)))
Men du måste nog läsa på lite först.

Picus V.

Lars Beckman sa...

Det är just det som är problemet för miljöpartiet. Den politik man för i praktiken orsakar global uppvärmning.