Sidor

torsdag 22 april 2010

Tack Stefan Lundin fd tränare i Gefle IF för att du pratar klarspråk om träläktare på Strömvallen!

Stefan Lundin tidigare tränare i Gefle IF talar nu äntligen klarspråk om vad en träläktare skulle betyda för föreningen i dagens Gefle Dagblad. En träläktare skulle innebära att man klubbar Gefle IF ner i superettan.

Det här är precis vad jag och Niclas Bornegrim och Moderaterna varnat för. Att låta vänsterpartiet och miljöpartiet tillsammans med socialdemokraterna styra arena frågorna i Gävle har inneburit att man kraftigt har minskat idrottens resurser till förmån för kulturen och när det har funnits seriösa intressenter från näringslivet som vill bygga en modern och funktionell arena så har socialistpartierna sagt att man inte vill "kommersiallisera" idrotten. Det är oerhört nativt att säga så, eftersom elitföreningarna är beroende av sponsorintäkter för att kunna ha sportsliga framgångar!

Tack Stefan Lundin för att du pratar klarspråk till alla fotbollsintresserade i länet - för en modern allsvensk arena är inte en Gävlefråga utan en fråga som faktiskt berör hela länet!

1 kommentar:

hanna sa...

"En träläktare skulle innebära att man klubbar Gefle IF ner i superettan."

Jag trodde inte fotboll spelades på läktaren ?????
Trodde det var planen och spelare/tränare i konkurrens med andra lag som avgjorde vilken serie/division man spelade i........ men jag kanske har fel ???