Sidor

onsdag 21 april 2010

(S)verige Radio Gävleborg trogen budbärare till SSU...

Förra veckan fick SSU recensera Regeringens vårbudget och idag så har man ett inslag där en ung SSU:are får uttrycka sin oro över att det saknas bostäder för unga.

Den fråga som Radio Gävleborg då rimligen borde ha ställt till SSU företrädaren är varför det saknas bostäder för unga i Gävleborg där socialdemokraterna har styrt sedan rösträtten infördes, men icke sa nicke.

Tvärtom så får SSU företrädaren uttrycka en uppfattning som delas av alla ungdomsförbund nämligen; – Det handlar om förbindelser, att ha bra internetuppkoppling där man bor, att ha nära till en affär, egentligen ganska basic saker. Ungdomar har inga orimliga krav på sina boenden, tvärtom, man vill bara ha någonstans att bo.

MEN VARFÖR SAKNAS DET DÅ BOSTÄDER FÖR UNGA när (S) har styrt Gävle och Gävleborg så länge?

Det saknas bara nu att statliga Radio Gävleborg tar in Stig-Björn Ljunggren som opolitisk kommentator som man gjorde förra valet. Då hade samtliga andra nyhetsredaktioner i Sverige upptäckt att Stig-Björn Ljunggren tillhör (s) och satte in en partibeteckning på honom när han utfrågades, men inte i Radio Gävleborg. Där var han opolitisk kommentator.... enligt Radio Gävleborg.

Inga kommentarer: