Sidor

fredag 23 april 2010

Sverige kommer att ha fler än 20 000 poliser och ännu ett av alliansens vallöften är uppfyllda..

Statliga Radio Gävleborg konstaterar i sin 11.30 sändning att den framgångsrika alliansregeringen har nått målet med att ha över 20 000 poliser i Sverige. Man kan lita på Radio Gävleborg och utan någon djupare analys så konstaterar man att Halland har fått fler nya poliser än Gävleborg. Det är en fullkomlig ickenyhet för hur många poliser fanns det sedan tidigare i respektive län och varför är det i såfall fler nya poliser i Halland än i Gävleborg? (s) kan lita på Radio Gävleborg och nu väntar jag bara på att man frågar ung vänster och SSU vad man tycker om detta med fler poliser. Jag tror inte att alliansen kommer att klara av att sätta av en Polis på att punktbevaka varje 6 åring som Tomas Bodström vill.

5 kommentarer:

PEJ sa...

20000 poliser.........vad ska de vakta ?? de 450.000 arbetslösa och de 70.000 utan sjukförsäkring ???????

Lars Beckman sa...

Nej,de ska minska den brottslighet som många människor upplever i sin vardag och genom att vi har många synliga poliser så sjunker brottsligheten.

Däremot så tror jag inte att alliansen kommer att kunna nå upp till Tomas Bodströms mål om att varje 6 åring ska vaktas av en egen polis, och jag tycker inte heller att det är önskvärt i ett demokratiskt samhälle att ha en sådan övervakning. Tanken förs till andra socialistiska övervakningssamhällen med en sådan modell.

hanna sa...

var det inte Björklund som ville att polisen skulle hämta barn som skolkar????

Då behövs väl sisådär en 200000 poliser till !!

PEJ sa...

"Tanken förs till andra socialistiska övervakningssamhällen med en sådan modell."

Nu är du bara patetiskt...... världens mest övervakade länder - vilka är det ??

Storbritanien på en ensam första plats med USA på en nära andra plats.

Men de kanske har blivit "socialistiska övervakningssamhällen" över natt ????

Nej, lägg av nu Lars - du är bara skrattretande med sådana kommentarer.

Lars Beckman sa...

Jag har haft förmånen att vara både i Kina och USA ett antal gånger, och du kan fysiskt känna att du övervakad i Kina. Men poängen är att Bodström vill övervaka varje svensk 6 åring med en egen polis, och det samhället tror jag inte någon vill leva i.