Sidor

fredag 2 april 2010

Hur dyr blir bensinen med mp?

I vårt län är vi beroende av bil och transporter. Tankade nyss och frågan man ställer sig är,hur dyrt blir det att tanka med miljöpartiet i en eventuell röd regering?

3 kommentarer:

PEJ sa...

jag tror att Mp är ganska ensamma om sin vision om 20,- L för benzin. Så var lite försiktig med att föra skrämselkampanj!

Samtidigt måste vi nu inse att vårt oljeberoende måste brutas på något sätt. Och då måste vi börja forska i nya energikällor, dels med direktstyrda pengar för det och olika subventioner för nya energikällor.

Eller hur vill M göra ????

hanna sa...

jag tycker det är helt ok med ett bensinpris på 20,- litern. Då kan de 7,- kr. gå till att bygga ut järnvägar, kollektivtrafik och hamnar så alla kan åka kollektivt istället som på omnämnda Essingeleden.. 1 idiot i varje bil. Då kan de sitta där i sina bilköar hur länge som helst...skiter jag i. Jag ska sitta på bussen då och glida förbi hela kön i den särskilt inrättade bussfilen. hahahahahaha

Lars Beckman sa...

Ja, då har du Hanna samma uppfattning som miljöpartiet till skillnad från de flesta andra svenskar i det här landet som vill ha ett rimligt bensinpris.

När man är i USA så kostar bensinen 6 kronor per liter.