Sidor

måndag 7 december 2009

Håller Markström nollan ikväll igen?

På Brynäs hemsida finns det en intervju med Tommy Jonsson Brynäs assisterande tränare inför matchen mot Rögle ikväll. Markström verkar vara inne i ett flyt just nu och kommer att stå ikväll. Vi hoppas att han håller nollan!

Tyvärr kan jag inte se matchen live då jag och min kollega i vårt gemensamma företag ska göra bokföring ikväll så vi får följa matchen via Sveriges Radio och deras direktsändning över nätet, men annars håller jag med Brynäs - hockey är bäst live!

Det är många timmar som en småföretagare lägger på administration och under de här åren (och tidigare när jag drev företag som ung)som jag själv har drivit företag har jag upplevt hur mycket tid det tar med allt runt omkring. Tänk om man istället fick lägga den tiden på kundbesök- hur många fler affärer skulle det inte bli.. Tänk om alla företag i Sverige fick lägga mer tid på affärer istället för att vara administratör åt staten- hur många fler jobb skulle det inte bli i näringslivet.

1 kommentar:

GeorginA sa...

Omedelbara onlinelån. 100% online. Inga samtal, inget pappersarbete. Ansök nu! (Atlasloanfirm@outlook.com / Whatsapp +1 443 345 9339)