Sidor

söndag 6 maj 2018

Avgår Elin Lundgren (s) riksdagsledamot och flyktingaktivist nu efter s totala omsvängning av migrationspolitiken i fredags? Vad har hon sagt till våra lokala medier?

En av Sveriges tyngsta flyktingaktivister inom socialdemokratin råkar bo i Gävle, Elin Lundgren. I fredags meddelande Stefan Löfven att det som var höjden av ondska för någon vecka sedan enligt socialdemokraterna  nu är socialdemokraternas politik.

Det är ett realistiskt anslag av Stefan Löfven - som dock saknar trovärdighet - eftersom samma parti tänker ge 9000 män från Afghanistan utan asylskäl rätt att stanna i Sverige.

Det intressanta är nu om flyktingaktivisterna trots s omsvängning tänker vara kvar i socialdemokraterna eller om de gör som den s riksdagsledamot som verkar ha en ryggrad - som nu lämnar partiet.

Den enkla frågan är alltså - kommer Elin Lundgren att lämna socialdemokraterna eller tänker hon gå in i en valrörelse med Stefan Löfvens och socialdemokraternas politik? Den som bor i Gävleborg och överväger att rösta på socialdemokraterna - vilken politik får man? Elin Lundgrens aktivistpolitik - om hon kvarstår i riksdagen - eller Stefan Löfvens?

Ska man tolka hennes blogg så tänker hon inte lämna partiet vilket då betyder att hennes personliga trovärdighet nog får anses ha fått sig en rejäl törn.


Inga kommentarer: