Sidor

fredag 16 juni 2017

Pressmeddelande: Natten är din - även i Hudiksvall ikväll!

Pressmeddelande – Natten är din!

Ikväll kommer Moderaterna Hudiksvall att befinna sig i centrum för att bidra till att det finns fler vuxna på stan i samband med skolavslutningen. Kommunalråd i opposition Jonas Holm tillsammans med övriga Moderater från nämnder styrelser och kommunfullmäktigegruppen finns på plats. Länets riksdagsledamot Lars Beckman (M) medverkar också i aktiviteten.

Varje tjej och kille har rätt att kunna på stan utan att känna sig otrygg. Tyvärr har antalet sexualbrott ökat i Gävleborg och Sverige vilket är helt oacceptabelt. Moderaterna har i vårbudgetmotion anslagit resurser till ytterligare 125 poliser i Gävleborg.

Var tionde kvinna vågar inte gå ut på kvällarna på grund av otrygghet. Två av fem kvinnor i åldrarna 20 till 24 år oroar sig för att bli överfallen eller misshandlad. Så här kan det inte få fortsätta.

Alla som bor i Sverige ska kunna lita på tryggheten. Ingen ska behöva ta en omväg hem på kvällen eller fundera på att avstå från att gå på festival, se sin favoritartist eller att ge sig ut på en joggingtur. Sverige ska vara tryggt. För alla. Moderaterna vill därför se hårdare tag mot de som försöker beröva människor från friheten och tryggheten. 

För mer information,

Kontakta Jonas Holm 070 328 94 06 eller Lars Beckman 070 361 36 96


Inga kommentarer: