Sidor

torsdag 11 juni 2015

100 år med S räcker inte för för SD utan man fortsätter stödja det mörkröda styret.

Jag skriver i Gefle Dagblad om SD aktiva stöd till v mp och s. Uppenbarligen räcker det inte med 100 års styre för SD...

För en väljare som vill ha ett mörkrött styre i Gävle betyder det att om man vill vara säker på att få fortsatt mörkrött styre så spelar det ingen roll om man röstar på sd v mp eller s. Slutresultatet blir detsamma. För en borgerlig väljare som vill ha en förändring och är trött på s v mp vanstyre av Gävle så bör man självklart undvika att rösta på sd. Det är faktiskt märkligt att många pekar ut sd som ett tryggt borgerligt parti när det helt enkelt inte stämmer.

Ibland så stödjer sd de borgerliga i Gävle vilket är bra, när man tillexempel hjälpte till att korrigera beslutet om skolskjutsar för särskolan är v mp och s gjort kraftiga försämringar, men det är inte korrekt att räkna in sd bland borgerliga partier. På riksplanet vill SD höja skatterna med över 20 miljarder och det inte borgerlig politik. Sd har till stora delar tagit LO arbetsmarknadspolitik och gjort till sin. Tillsammans med V vill man lämna EU, och man stödjer också Ryssland i EU parlamentet tillsammans med vänsterpartiet.Inga kommentarer: