Sidor

måndag 26 maj 2014

Dags att starta valrörelsen till riksdagsvalet!

I Gävleborg har Nya Moderaterna testat valrörelsen i EP valet. Det har varit många som har arbetat dygnet runt för att göra ett bra valresultat för M. Tyvärr har vi haft en valrörelse där många har ifrågasatt EU och vårt medlemskap. Det har lett till att extrema enfrågepartier har gått framåt i både Sverige och i Gävleborg medan vi som är positiva till mångfald tillväxt och ett EU som är starkt har gått tillbaka. Det är en signal som vi ska ta på allvar, ffa till nästa EP valrörelse. I Gävleborg var det 57% av väljarna som valde att inte gå och rösta och i den gruppen finns säkert många som är positiva till EU men som hade velat se ännu mer av vad vi moderater vill göra under kommande period i EP parlamentet för att verkligen gå och rösta.

Idag startar därför valrörelsen till riksdag landsting och kommunvalet. Det är vårt ansvar att se till att vi får en fortsatt alliansregering i Sverige, och att vi kan få en bättre sjukvård med Moderaterna vid styret.

Man kan ta vilken rankinglista som du vill så hamnar Gävle och Gävleborg i botten på den. Lösningen på det är inte att ge fortsatt s styre utan lösningen är att Nya Moderaterna får ett starkt valresultat så att vi kan förändra Gävle till det bättre. Att rösta på ett enfrågeparti som inte har något inflytande är också att förhindra ett maktskifte i Gävle. Vi kommer aldrig att samarbeta med SD och genom att rösta på dem så gynnar du i själva verket socialdemokraterna.

Gävle förtjänar en bättre utveckling och en bättre kommunledning så vi ska göra allt vi kan för att ge Gävleborna en bättre stad att bo och leva i. För att kunna göra det så behöver din hjälp. Slå oss en signal och bli medlem, och var med och arbeta för ett bättre Gävle.

Jag ska tillsammans med alla andra moderater göra allt för att vi ska ha en fortsatt statsminister som heter Fredrik Reinfeldt  efter valet i höst.Inga kommentarer: