Sidor

torsdag 16 januari 2014

Studibesök på Valbobadet imorgon. Vad skulle en nedläggning betyda för alla som använder badet? Kom gärna till Valbobadet klockan 11


Imorgon besöker jag Valbobadet tillsammans med två partivänner. Syftet är att träffa medarbetare på Valbobadet och badgäster för att få deras bild över den badutredning som är genomförd. Du får gärna komma till Valboadet imorgon kl 11 om du har möjlighet och berätta vad du tycker om en eventuell nedläggning. Är det bättre att lyxrusta Fjärran Höjder badet som s v och mp indirekt tycker eftersom det är de som beställt utredningen eller räcker det med den standard Fjärran Höjder badet har så att vi kan ha kvar det omtyckta Valbobadet?


PRESSINBJUDAN:


2014 01 17

Vad innebär en nedläggning av Valbobadet för de som utnyttjar anläggningen och älskar att bada?

Under 2013 tillsatte s v och mp en badutredning där man gav tjänstemännen på Kultur och Fritidsförvaltningen i uppdrag att se över om man ska genomföra förändringar gällande antalet badhus i Gävle kommun, och om man avser rusta och investera på Fjärran Höjder badet.

På fredag den 17/1 besöker Riksdagsledamot Lars Beckman Valbobadet tillsammans med kommunstyrelseledamöterna Niclas Bornegrim och Birgittha Bjerken, Valbobadet.

Syftet är att träffa företrädare för Valbobadet och Valbobor för att samtala om badutredningens innehåll och ta reda på vilka konsekvenser det skulle få för den stora stadsdelen Valbo om man lade ner badet. Hur skulle det påverka barn och ungas möjlighet att utöva en fritid och hur skulle det påverka äldres möjlighet att utöva friskvård? Vilka konsekvenser skulle det få för skolorna i Valbo att lära barnen att simma?

Media hälsas välkommen till pressträff i samband med besöket.

 
Kontakt:

Tid: Fredag den 17/1 kl. 11.00

Plats: Valbobadet, Fritidsvägen 4

Välkomna!


Kontakt:

 Lars Beckman

Riksdagsledamot (M) för Gävleborgs län

070 – 361 36 96

Inga kommentarer: