Sidor

måndag 17 december 2012

sd vill stoppa invandring till Sverige men tydligen gäller det inte sd riksdagsledamöter som hittar kärleken utomlands..

sd vill ha hårdare tag mot brottslighet men själva är många företrädare dömda för brott. Här i länet är det Roger Hedlund sd ordförande som är dömd för misshandel och Jimmy Åkessons flickvän från Gävle som också är dömd för misshandel. Partiet vill alltså profilera sig mot kriminalitet men i själva verket så får rättsväsendet fullt upp med sd politiker. Nyligen dömdes en företrädare för sd för misshandel som skedde i Gävle.

En profilfråga som sd driver är att man vill förhindra och försvåra för utrikesfödda att komma till Sverige men idag avslöjar Sundsvalls tidning att en riksdagsledamot från Sundsvall Johnny Skalin själv har hittat kärleken utomlands. D et är han inte ensam om utan det är många både män och kvinnor som hittar sin kärlek utomlands tack vare vår globaliserade värld och ny teknik - internet.

Jag vill gratulera Skalin till att ha hittat kärleken i sitt liv men då blir hela hans politik väldigt konstig. Han vill neka andra svenskar att hitta sin kärlek utomlands och ta hit den älskade till Sverige men själv gör han så som han vill förbjuda andra att göra. Dubbelmoral? Ja, självklart.

2 kommentarer:

Martin sa...

Skalins fru ligger knappast samhället till last. Han försöjer henne tills hon lärt sig svenska och fått jobb. Till skillnad från anhöriga till flyktingar och asylsökande, som samhället får bekosta allt för. Din logik faller härmed! Tack för försöket!

Anonym sa...

"Vit, medelåldersmoderatman vill ha öppna gränser för man ska kunna hitta sin kärlek utomlands".

Jag sitter bara och spånar på rubriker.