Sidor

söndag 15 april 2012

Pressträff i Kiruna imorgon om restaurangnäringens betydelse för Norrbotten.

Ikväll sätter jag mig på nattåget till Kiruna för att presentera RUT rapporten om restaurangnäringens betydelse för Norrbotten tillsammans med min kollega Johan Johansson. Det betyder också att jag får förlita mig till Radiosporten för att lyssna in hur det går mellan Brynäs och Skellefteå.

Efter vår pressträff imorgon ska vi besöka en fjällanläggning som har stora problem i sina kontakter med en statlig myndighet, som påverkar turismens utveckling negativt för Sverige.


PRESSINBJUDAN:

2012-04-13

Moderata riksdagsledamöter presenterar rapport om restaurangnäringens betydelse för Norrbotten

Riksdagsledamöterna Johan Johansson (M) från Norrbotten och Lars Beckman (M) som är verksam i Skatteutskottet besöker Sibylla Kupolgrillen i Kiruna för att presentera en ny rapport om restaurangnäringens betydelse för Norrbotten. Rapporten, som tagits fram av Riksdagens Utredningstjänst (RUT), visar hur många som arbetar inom restaurangnäringen i Norrbotten och i Kiruna samt hur många av dem som är unga under 26 år. Dessutom innehåller den en jämförelse av antalet utannonserade jobb under januari och februari i år efter att restaurangmomsen halverats, jämfört med samma period förra året. Henrik Stålnacke på Sibylla Kupolgrillen medverkar under presentationen och berättar om hur sänkningen av restaurangmomsen påverkat deras verksamhet.

Media inbjuds till en pressträff med Johansson, Beckman och Stålnacke i samband med att RUT-rapporten presenteras.

Datum:
Måndagen den 16 april 2012

Tid:
kl. 13.00

Plats:
Sibylla Kupolgrillen, Vänortsgatan 2, Kiruna

Kontaktuppgifter:

Johan Johansson (M)

Riksdagsledamot för Norrbottens län

070 – 382 95 05

Lars Beckman (M)

Riksdagsledamot för Gävleborgs län

070 – 361 36 96

Henrik Stålnacke

Sibylla Kupolgrillen i Kiruna

070 - 622 37 85

Inga kommentarer: