Sidor

söndag 15 april 2012

Arbetarbladet brukar göra bättre ifrån än så här... S riksdagsledamot får kritisera den framgångsrika alliansregeringen utan motröst..

I Arbetarbladet idag så får s-riksdagsledamoten Raimo Pärssinen gå till attack mot den framgångsrika alliansregeringen utan motröst från oss. I s-styrda Gävle så flyr nu företagen ett efter ett. I allianstyrda Uppsala så har arbetslösheten sjunkit med 5% det senaste året medan det i i s-styrda Gävle har ökat med 5 %! I Uppsala så har man lägst arbetslöshet i Sverige medan det i s-styrda Gävle är högst arbetslöshet i Sverige.

Det betyder alltså att det har stor betydelse över hur den lokala näringspolitiken är utformad. Vi har samma nationella politik i hela Sverige. Raimo får då i en hel artikel gå till attack på alliansregeringen utan att Arbetarbladets reporter tar sig tid att lyfta luren och ringa någon av länets 3 moderater, 1 centerpartist eller en folkpartistisk riksdagsledamot för att besvara Raimos påstående om att vi i alliansen inte för någon näringspolitik, vilket i sig faller på sin egen orimlighet.

Jag har stor förståelse för en journalist enskilda arbetssituation och att man har bråttom hem en lördag eftermiddag men det blir faktiskt en riktigt usel artikel när man inte är objektiv. Normalt sett så brukar det vara vissa statliga mediers redaktioner som gör sådana inslag men vi får hoppas att det var ett olycksfall i arbetet på den annars skickliga redaktionen på Arbetarbladet.

Inga kommentarer: