Sidor

onsdag 8 februari 2012

Pressträff i Ljusdal idag med statssekreterare Hans Lindberg.



PRESSINBJUDAN:


2012-02-08


Hur skapar vi jobb och tillväxt i hela Sverige? Vad är statens ansvar och vad kan och måste vi själva påverka i Gävleborg och i Ljusdal?


Moderaterna i Ljusdal bjuder in till ett seminarium med bakgrunden att Ljusdals kommun tappade 85 invånare under 2011. Ett sjunkande invånarantal hotar såväl tillväxt som företagande. Den utvecklingen måste brytas. Seminariet syftar till att belysa den här problematiken och låta representanter från företag, näringslivsorganisationer och det offentliga ge sin syn på möjligheter och utmaningar vi står inför.


Hans Lindberg, bördig från Gävleborg, statssekreterare vid finansdepartementet och en av finansminister Anders Borgs närmaste medarbetare, håller ett anförande om hur Regeringen arbetar för att skapa jobb och bättre villkor för företagande i hela Sverige.


Seminariet avslutas med ett panelsamtal med deltagarna nedan om hur vi kan skapa bättre förutsättningar för jobb och företagande i länet där riksdagsledamot Lars Beckman (M) är moderator.


Medverkande:
Hans Lindberg, statssekreterare finansdepartementet, Lars Molin oppositionsråd i Ljusdal, Stefan Lindqvist Docu Group, Magnus Lodin Teleperformance, Lotta Persson Lotta-Boden, Carina Andersson ordförande Svensk Handel i Ljusdal, Ingemar Frej chef Trafikverket Region Mitt samt Mikael Ohlsson, chef för Arbetsförmedlingen i Ljusdal.

Media inbjuds till att delta under hela seminariet kl. 13.00 – 15.00, och till pressträff kl. 15.00.


Datum:
Onsdagen den 8 februari 2012
Tid:
Seminariet pågår 13.00 – 15.00, pressträff sker kl. 15.00
Plats:
Stadshotellet i Ljusdal, Norra Järnvägsgatan 41, Ljusdal

Kontaktuppgifter:


Lars Molin (M)

Oppositionsråd i Ljusdal

070 -190 28 63

Lars.molin@ljusdal.se

Lars Beckman (M)

Riksdagsledamot för Gävleborgs län

070 – 361 36 96

Lars.beckman@riksdagen.se


Inga kommentarer: