Sidor

måndag 3 oktober 2011

Svenska folket kan vara lugnt - vi har en stabil alliansregering som tar ansvar för Sverige!

Idag skriver Expressen om S skuggbudget som de har haft stora svårigheter att få att gå ihop. Som bekant måste en budget för staten gå ihop med plus och minus - annars går det som i Grekland där s har kört landet totalt ner i diket.

Det var närmast parodi imorse när statliga SVT lojalt ställde upp med morgonsoffan för att Den Stora Ledaren Håkan skulle förklara hur de ska få budgeten att gå ihop. Samtalet var gulligt och fint där Håkan återigen fick lova allt till alla men journalisterna missade det viktigaste - hur ska Håkan få ihop det utan en skattechock för svenska folket? De ställde några halvhjärtade frågor i ämnet men utan följdfrågor eller kritiska frågor. Det är den mest relevanta och centrala frågan. Hur ska s få ihop det med tanke på att man lovat bort 135 miljarder på 100 dagar till svenska folket?

Men svenska folket kan vara lugn. S interna stridigheter kommer inte att påverka särskilt mycket eftersom Sverige styrs tryggt och säkert av en alliansregering som tar ansvar för arbetslinjen och hela Sverige.

1 kommentar:

Anonym sa...

Han kommer att bli ihågkommem som en 50 spänn-Juholt.